Για τη 14η στροφή της North East Atlas League το Rainbow φιλοξένησε το απόγευμα της Κυριακής στο παραδοσιακό ντέρμπι της Ανατολής το Risko και παίζοντας εξαιρετικά μετά τα πρώτα δεκά πέντε λεπτά επιβλήθηκε όπως και στον πρώτο γύρο παραμένοντας στο κατόπι των Κ9 στην κορυφογραμμή του ομίλου !

Οι ομάδες έπαιξαν σε full speed mode από το ξεκίνημα της αναμέτρησης συμβαδίζοντας στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα κουαρτέτο πρωταγωνιστών (Λίππας 6, Ακρίβος και Ράνης από 5 και Μαρόπουλος 4), ενώ από την άλλη πλευρά Φλέγκας και Γρυπάρης πρόσφεραν από τέσσερις πόντους και ο Πούρος ένα τρίποντο, για το 20-17 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια το Rainbow ένα ξέσπασμα χάρη στους Ράνη (8) και Alla (5) έφτασε σε διψήφια απόσταση. Ωστόσο το Ρίσκο ακολούθησε με τους Βασσάλο (5), Πούρο (4) και με το τρίποντο του Βρυώνη μείωσε σε 40-32 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι παίκτες του Παπαδήμα έβαλαν μπροστά τις μηχανές. Με 9-0 σερί με τους Λίππα και Ζάβρα να σημειώνουν από πέντε πόντους η διαφορά έφτασε το +17. Η παρέα του Χατζηκυριάκου ωστόσο δεν κατέθεσε τα όπλα  και με το δικό της 7-0 και τους Πούρο (5) - Φλέγκα (4) μίκρυνε την απόσταση ως το 54-45 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά ο ρυθμός έπεσε αμφότερα. Το Rainbow με τους Ζάβρα και Γεωργιάδη (από 4) κράτησε το διψήφιο πρόσημο στη διαφορά, παρά τις ενέργειες από τους Βασσάλο και Φλέγκα (έκαστος από 4 πόντους) με την κόρνα της λήξης να βρίσκει δίκαια τους γηπεδούχους με ένα ακόμα ροζ φύλλο στα χέρια τους με το τελικό 67-55.

Mvp με double double ήταν ο Μανώλης Ράνης. Είχε 14 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 αασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Λάμπρος Φλέγκας με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Χριστόφορος Γεωργιάδης που μέτρησε 8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Που κρίθηκε : Στην περιφερειακή ισχύ των νικητών.