Το βράδυ της Παρασκευής  είχαμε ντέρμπι μεταξύ δύο αήττητων στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της West Atlasleague2 με τους Anarxous Pistols να υποδέχονται τους Αργώ Κίνητους (μαζί στο 3-0), και τους δεύτερους αποδίδοντας εξαιρετικά στα 3/4 της αναμέτρησης να φτάνουν στο τέταρτο σερί ροζ φύλλο με σχετική άνεση με 72-83.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερο πρόσωπο στο ξεκίνημα, με το ντουέτο Σοφούλη (12) και Τσιμπούρη (6) να δείχνει ασταμάτητο. Έτσι, παρά την προσπαθεια του Δρακόπουλου (7) απέκτησαν διψήφια διαφορά που διατήρησαν ως το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (9-23).

Η κατάσταση έμεινε αμετάβλητη στη συνέχεια. Ο Σοφούλης πυροβολούσε (ακόμα 12 πόντοι), ο Τσιμπούρης (5π) οργάνωνε και εκτελούσε και με τον Γερονικολόπουλο (3) να συνδράμει η απόσταση μεγάλωσε  καθώς στην αντίπερα όχθη μόνο οι Μπανταβάνης (8) και Τσακίρης (4) απαντούσαν, με συνέπεια το 24-43 στο πρώτο ημίχρονο.

Η Αργώ .. επιτάχυνε μετά την ανάπαυλα καθώς πλην του Σοφούλη (7) μπήκαν στην εξίσωση και οι Πουλής (5), Ζακινθυνάκης και Γερονοκολόπουλος (από 4) φτάνοντας ως το +31. Οι γηπεδούχοι μείωσαν κάπως με τους Δρακόπουλο και Τύρο (από 5π) για το 41-65 στο τριαντάλεπτο. 

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι Anarxoi έκαναν μια συγκινητική προσπάθεια επιστροφής καταθέτοντας και την ψυχή τους εντός των γραμμών. Με τους Δρακόπουλο (10) και Κουμπούρο (9) από την περιφέρεια συνάμε με τους Τύρο (5) και Τσακίρη (4) στο ζωγραφιστό έτρεξαν ένα 26-6 μειώνοντας σε μονοψήφιο ψηφίο τη διαφορά, ωστόσο αφενός ο Σοφούλης (13π) με την εκτελεστική του δεινότητα και αφετέρου ηλειψή... βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους δεν τους άφησαν να πλησιάσουν περισσότερο από το -8, με το τελικό 72-83 να είναι συνολικά δίκαιο !

Στα στατιστικά, οι νικητές σούταραν καλύτερα (δίποντα 38-52%,  τρίποντα 32-35%, βολές 38-61% ). Υστέρησαν στα ριμπάουντ (45-35), μοίρασαν  τρεις παραπάνω τελικές πάσες (10-13), έκλεψαν τις ίδιες μπάλες (από 8) και υπέπεσαν σε ένα λιγότερο λάθος (13-12).

Mvp : Ο πρώτος σκόρερ σε όλη την κατηγορία Θάνος Σοφούλης (44π,4ασ,1κλ και 4 λάθη). Πιο αποδοτικός για τους ηττημένους ο Χάρης Δρακόπουλος, με 22 πόντους, 6 ριμπ, 1 κοψ. και 2 λάθη.

Κλειδί : Με την ταχύτητα του , ο Δημήτρης Τσιμπούρης (16π,9ρ, 3ασ, 3κλ & 2 λάθη).

Που κρίθηκε ο αγώνας :  Στο καλύτερο διάβασμα του παιχνιδιού που έκαναν οι νικητές, καθώς και στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα του Σοφούλη.