Στο «Κλειστό της Καισαριανής» ,πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΩΝ και ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΩΛ, για τους 32 του Atlas Cup, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 76-70.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο όπως προβλεπόταν πριν το τζάμπολ, μιας και στο παρκέ βρέθηκαν δύο ομάδες που βρίσκονται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας στους ομίλους τους.

Η πρώτη περίοδος τελείωσε με σκορ 17-20 και η δεύτερη τελείωσε με το σκορ στο 35-42, δίνοντας ένα καλό προβάδισμα για τους «Πέρα Κλουμπ» στην ανάπαυλα.

Το Β’ μέρος αποδείχθηκε ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πολλές αλλαγές στο προβάδισμα, δύο ομάδες διατεθημένες να τα δώσουν όλα για την επικράτηση και ένα παιχνίδι που κρίθηκε μέσα από την αμυντική παρουσία των παικτών.

Η τρίτη περίοδος άρχισε με τους Απροσάρμοστους να φέρνουν γρήγορα το παιχνίδι στην ισοπαλία, χάρη σε τρία συνεχόμενα κλεψίματα του Λεπτάκη, που έδωσε την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να πετύχουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Κύριος εκφραστής των επιθέσεων της ομάδας ο Σωτηρίου που τελείωσε τον αγώνα με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ Χαρίτος,Κανδύλας, Σαχινίδης και Μητροφάνης βοήθησαν όσο μπορούσαν στον επιθετικό πλουραλισμό των «πρασίνων».

Οι «κιτρινόμαυροι» όμως είχαν περισσότερες λύσεις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πέντε παίκτες (Ασφής, Παλαμάρης, Κουλούρης, Καναβός και Ράπτης) σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ από εννιά είχε ο Καρακανδάς με 3/6 τρίποντα. Μοναδικός παίκτης που δεν σκόραρε ο μικρότερος της παρέας Βαρθολομαίος, με σπουδαία όμως παρουσία στην άμυνα και τρία κλεψίματα.

Πλέον οι Πέρα Κλουμπ Μπάσκετμπωλ βρίσκονται στους «16» του θεσμού και στοχεύουν σε ακόμα καλύτερη πορεία στον Βόρειο όμιλο της Atlas League 1, όπου βρίσκονται στην τρίτη θέση (8 νίκες, 2 ήττες), στοχεύοντας στην κορυφή.

MVP: Η εμπειρία του Παναγιώτη Κουλούρη έκανε τη διαφορά στην αναμέτρηση, με τον παίκτη να είναι καθοριστικός στο φινάλε όντας ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών. Σκόραρε 19 πόντους, μάζεψε 17 ριμπάουντ, μοίρασε έξι ασίστ και πραγματοποίησε τρία κλεψίματα και ένα κόψιμο, συγκεντρώνοντας 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Παίκτης κλειδί: Πολύ καλή βραδιά και για τον Νίκο Ασφή με δέκα πόντους, εφτά ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα και ένα κόψιμο, συγκεντρώνοντας 14 EFF.

Που κρίθηκε το ματς: Η Πέρα Κλουμπ είχε σε τρομερή κατάσταση τον Κουλούρη που ηγήθηκε και ήταν ένας παίκτης που έκρινε το παιχνίδι στο φινάλε, σε αντίθεση με τους Απροσάρμοστους που έλειψε από όλους το κάτι έξτρα.