Eύκολα οι Απροσάρμοστοι… οι ευχές μας στον Γιαννόπουλο!!!

 

Οι Απροσάρμοστοι αντιμετώπιζαν τους Λύκους! Με τους πρώτους να είναι το φαβορί, το οποίο και επιβεβαίωσαν μέσα στο παρκέ φτάνοντας εύκολα στο 5-1, ενώ οι WolfPack βυθίστηκαν στο 2-4.

 

Το παιχνίδι είχε από την αρχή του την άσχημη στιγμή του, καθώς στο 3 λεπτό του αγώνα ο Γιώργος Γιαννόπουλος έπεσε στο παρκέ σφαδάζοντας από τον πόνο. Μαζί πονέσαμε και εμείς που βλέπαμε την φάση. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στον Γιώργο και να μην είναι πραγματικά τίποτα αυτό που έπαθε.

 

Για να πάμε μετά στο δρόμενα του παιχνιδιού που ουσιαστικά στην πρώτη περίοδο δεν είδαμε πολλά με τους παίχτες να είναι κάπως σοκαρισμένοι και κρύοι. Ο Στεφανέας όμως κατάφερε να βάλει 8 πόντους και να δώσει προβάδισμα 10-5 στην ομάδα του.

 

Η συνέχεια όμως ανήκε κυριολεκτικά στους Απροσάρμοστους, οι οποίοι μετέτρεψαν το 16-13 σε 25-13( αποτέλεσμα ημιχρόνου) ,με ένα 9-0 σερί που ήρθε με τον Καλογερόπουλο να βάζει το τριποντάκι του και τους Στεφανέα, Σολάκη να τον συμπληρώνουν. Για τους Λύκους ο Κολλέρης  σημείωσε 6 πόντους αλλά δεν είχε συμπαραστάτη  σε αυτή την προσπάθεια.

 

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να μας προσφέρει άλλες συγκινήσεις, με το -12 αλλά και -2 παίχτες οι WolfPack δεν μπόρεσαν να βάλουν κανένα εμπόδιο στους Απροσάρμοστους. Το 9-0 σερί έγινε 19-0 στα πρώτα πέντε λεπτά της τρίτης περιόδου, χάρη στα τρίποντα του Στεφανέα και του Μητράκου. Για να φτάσουμε στο 39-18 μετά από τριάντα λεπτά αγώνα.

Τα πάντα είχαν κριθεί οι ομάδες έπαιξαν ακόμα πιο ελεύθερο και γρήγορο μπάσκετ στην τέταρτη περίοδο. Με τον Μπρούστα να τρέχει  τους Λύκους μαζί με Κωνσταντάτο και την ομάδα να βάζει 16 πόντους σχεδόν όσους είχε στα προηγούμενα 30λεπτά (18). Ενώ από την άλλη ο επιθετικός πλουραλισμός με 21 πόντους στην περίοδο ξεχώρισε για τους Απροσάρμοστους φτάνοντας τελικά στο εύκολο 60-34.

 

Για τους ηττημένους ο Κολλέρης με double double, πάλεψε αλλά δεν έφταναν οι προσπάθειες του. Τελείωσε το ματς με 14π.-11ρ.(9-2)-1ασ.-2κλ. και 11ef.

 

MVP: Ο Στεφανέας ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, φτάνοντας σε  double double με 18π. 0/2β. 6/11δ. 2/5τρ. – 16ρ.(14-2), 4κλ. 2κοψ. και 29eff.

Παίκτης-Κλειδί: ο δεύτερος πύργος της ομάδας Σολάκης που συμπλήρωσε ιδανικά τον Στεφανέα με double double 12π. και 11ρ.(7-4).

Που κρίθηκε το ματς: Δυστυχώς αυτό που θα μείνει είναι ο τραυματισμός του Γιαννόπουλου. Να ευχηθούμε τα καλύτερα στο παλικάρι.