Αγχωτική νίκη για τους Αργω κίνητους απέναντι στους μαχητικούς De Troi Bisons!

Με μόλις πέντε παίχτες κατέβηκαν στο ματς οι φιλεξούμενοι αλλά έβαλαν δύσκολα στους ΑργωΚίνητους!

Το πρώτο δεκάλεπτο χαρακτηρίστηκε από πολύ χαμηλό σκοράρισμα και για τις 2 ομάδες. Στο 7-8 με καλάθι του Αλεξανδρή ήταν και η μοναδική φορά που κατάφεραν να περάσουν μπροστά στο σκορ οι Bisons. Ο Κωνσταντώνης όμως και ο Σοφούλης με τρίποντο έκαναν το 12-8. Ο Τερζής στο τέλος σκόραρε για το 12-10 του δεκαλέπτου.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο με τον Αλεξανδρή να κρατάει στο παιχνίδι τους Bisons με 5 δικούς του πόντους. Οι Μαρκόπουλος και Σοφούλης με τρίποντα όμως έκαναν το 22-16. Οι Bisons δεν τα παράτησαν και στο τέλος μείωσαν σε 22-19 με τους Αλεξανδρή και Σπύρο Ζαχαρίου.

Στο 2ο ημίχρονο οι Bisons μείωσαν σε 26-24 με τρίποντο του Δημήτρη Ζαχαρίου ενώ κατάφεραν και να ισοφαρίσουν με τον Αλεξανδρή. Ο Σοφούλης όμως ξανά με τρίποντο και ο Μαρκόπουλος με τον ίδιο τρόπο έδωσαν αέρα 8 πόντων στην ομάδα τους. Οι Bisons όμως όλες τις φορές κατάφερναν να πλησιάσουν εκ νέου όπως και τώρα με τρίποντο του Ζαχαρίου ξανά και καλάθια του Αλεξανδρή. Το τελικό 40-33 διαμόρφωσαν οι Τσιμπούρης και Κουλής.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Αργωκίνητοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά φτάντοντας στο 47-36. Ο Σπύρος Ζαχαρίου αυτή τη φορά ευστόχησε σε σουτ τριων πόντων και μέχρι τα μισά του ημιχρόνου η διαφορά παρέμενε στους 10 πόντους. Με μια αντεπίθεση όμως οι Bisons που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα με δυο τρίποντα του Καζαντζή και 1/2 βολές του Ζαχαρίου έφτασαν το ματς στο 53-50! Τα τελευταία λεπτά λοιπόν έγιναν ντέρμπι από το πουθενά. Στο κρίσιμο σημείο όμως οι Μαρκόπουλος και Σοφούλης σκόραραν για το 56-50. Οι Bisons απάντησαν με τους Τερζή και Ζαχαρίου για το 56-54. Στην τελευταία επίθεση όμως ο Τερζής αστόχησε στο τρίποντο που επιχείρησε για να κλέψει το ματς και έτσι οι Αργωκίνητοι πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

MVP  της αναμέτρησης ο Μαρκόπουλος με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ!

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τερζής με 11 πόντους και 20 ριμπάουντ!

Το παιχνίδη κρίθηκε στην έλλειψη λύσεων από τον πάγκο για τους De Troi Bisons και στην ευστοχία στα τελευταία λεπτά των Αργωκίνητων που τους έδωσε ένα ελαφρύ προβάδισμα 6 πόντων στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα!