Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση οι ΑΡΓΩ ΚΙΝΗΤΟΙ επιβλήθηκαν της PRIMERO DE MAYO με 67-42.

Με άγριες διαθέσεις ξεκίνησαν το ματς οι γηπεδούχοι καθώς προηγήθηκαν με 17-2 λίγο πριν το τέλος της 1ης περιόδου. Κύριοι εκφραστές οι Κριθαρούλας, Βρεττός που δέσποζε μέσα στη ρακέτα και Τσιμπούρης. Η PRIMERO σκόραρε με τους Ζερβόπουλο ενώ ο Χονδρομάρας με έμμεσο τρίποντο έκανε το 17-5. Το 19-7 έγινε με 2/2 βολές του Πάνου.

Στο ίδιο μοτίβο και το 2ο δεκάλεπτο. Ο Παρτάλης με δυο προσωπικές ενέργειες μείωσε αλλά με τρίποντο του Τσιμπούρη και καλάθια των Κατσούρη, Γερονικολόπουλου και Ασημακόπουλου έγινε το 28-11. Ο Πάνου με 2/2 βολές και ο Ρουσουνέλος μείωσαν ξανά ενώ ο Πάνου με τρίποντο έφερε το ματς στους 12. Ο Καζαντζίδης όμως με φοβερό τρίποντο στη λήξη του χρόνου έκανε το 33-18.

Με καλάθια των Βρεττού και Κριθαρούλα ξεκίνησε το 3ο δεκάλεπτο. Ο Ρουσουνέλος με 5 πόντους μείωσε αλλά αυτοί έμελλε να είναι και οι τελευταίοι για τους φιλοξενούμενους στο δεκάλεπτο. Με ένα σερί 15-0 έγινε το 54-23 και τα πράγματα δυσκόλεψαν επικίνδυνα. Τη διαφορά έχτισε ο Βρεττός που κυριαρχούσε σε άμυνα και επίθεση στο ζωγραφιστό σκοράροντας 6 πόντους ενώ από κοντά ήταν και οι Κριθαρούλας και Δομπάρας.

Με βολές ξεκίνησε το 4ο δεκάλεπτο για το 59-26. Με ένα μικρό σερί 9-0 οι φιλοξενούμενοι μάζεψαν τη διαφορά για το 62-37 αλλά ο Καζαντζίδης σκόραρε ένα ακόμα τρίποντο για το 65-37. Ο Πάνου με ωραίο σουτ μείωσε για να ακολουθήσει καλάθι του Δομπάρα. Με 2/2 βολές του Καλογερόπουλου και δίποντο του Παρτάλη έγινε το τελικό 67-42.

MVP της αναμέτρησης ο Βρεττός με 14 πόντους και 15 ριμπάουντ.

για την PRIMERO DE MAYO ξεχώρισε ο Ρουσουνέλος με 7 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στην διάθεση των Αργοναυτών που δεν έριξαν σε κανένα σημείο την απόδοση τους, βρήκαν λύσεις από όλες τις θέσεις και είχαν και έναν εκπληκτικό Βρεττό που δέσποζε στις 2 ρακέτες.