Για το εξ αναβολής παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής η ARTEMIS επικράτησε των ANARXOI PISTOLS με 65-57.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς καταφέρνοντας να προηγηθούν με 8-2 με τρίποντα του Χατζηγεωργιάδη Γιώργου και δίποντο του Βάγια. Ο Λαυκίδης με 2/2 δίποντα μείωσε αλλά νέο τρίποντο του Χατζηγεωργιάδη έκανε το 11-4. Ελευθεράκης και Βάγιας αύξησαν τη διαφορά στους 11 για να μειώσει ο Γιοβάνης με ωραίο σουτ. Ο ίδιος παίχτης ήταν αυτός που απάνταγε στα καλάθια της ARTEMIS κρατόντας την ομάδα του στο παιχνίδι. Μάλιστα με καλάθι του Μπανταβάνη και 2/2 βολές του εκπληκτικού Γιοβάνη η διαφορά έπεσε στους 3. Ο Παππάς με 2/2 δίποντα αύξησε τη διαφορά για να έρθει το τρίποντο του Γιοβάνη για το 23-19.

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν φτωχό από πλευράς σκοραρίσματος. Η ARTEMIS έτρεξε ένα σερί 10-0 με τους Χατζηγεωργιάδη Βασίλη, Κωνσταντίνου και Μίγκο για να μειώσει λίγο πριν το τέλος ο Πλατής με σουτ και ο Γιοβάνης με 2/2 βολές για το 33-23.

Οι γηπεδούχοι με τους Βήχο, Μαντέλο και Χατζηγεωργιάδη Β. έκαναν το 38-23. Ο Τσακίρης μείωσε για να απαντήσει αμέσως ο Βήχος. Ο Χατζημπίλ μάλιστα με τρίποντο και δίποντο αύξησε κι άλλο τη διαφορά. Οι Πλατής και Τσακίρης έδωσαν μάχες μέσα στη ρακέτα και σκόραραν για το 46-31. Οι Ελευθεράκης και Κωνσταντίνου όμως διατήρησαν σταθερά τη διαφορά πάνω από τους 15 πόντους για να έρθει ο Δημητράκης με σουτ να γράψει το 52-37.

Το 4ο δεκάλεπτο ξεκίνησε με εκατέρωθεν καλάθια από τους Βήχο, Χατζηγεωργιάδη και Τσακίρη για το 56-39. Ένα τρίποντο του Δημητράκη έδωσε ελπίδες στους φιλοξενούμενους ενώ ο Λαυκίδης μείωσε στους 12. Οι Μαντέλος και Κωνσταντίνου όμως αύξησαν ξανά τη διαφορά γκρεμίζοντας τις ελπίδες των PISTOLS. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν κάτω από τους 10 πόντους με καλάθια των Μπανταβάνη, Γιοβάνη και τρίποντο του Δημητράκη για το τελικό 65-57.

MVP της αναμέτρησης ο Βήχος με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ ενώ είχε και 3 κλεψίματα.

για τους ANARXOI PISTOLS ξεχώρισε ο Γιοβάνης με 21 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην υπεροπλία της ARTEMIS που κατέβηκε στο ματς υπέρπλήρης, βγάζοντας τους καθιερωμένους τις αιφνιδιασμούς και παίζοντας φοβερή άμυνα ειδικά στο 2ο δεκάλεπτο που δέχθηκε μόλις 4 πόντους.