Οι Red Rock ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί από την αρχή και αυτό τους έφερε και αίσιο τέλος, με τους ταχύτατους Σαράντου και Πέππα να τους οδηγούν… ασφαλώς στην 12η νίκη τους (12-5) στον Νότιο όμιλο της League 1, αφήνοντας τον Αστέρα , που είχε δύο καλά δεκάλεπτα με πρωταγωνιστή τον Καπέκα, στο 2-16.

Με 32 πόντους στο δεκάλεπτο, σίγουρα κάτι πήγε πολύ καλά για τους Red, που έβρισκαν χώρους και ελεύθερα σουτ, κυρίως με Σαράντου, Στεφάνου, αλλά και τον Ίσσαρη που ξεκίνησε με 3/3 τρίποντα (10-32 δεκάλεπτο), έχοντας από πλευράς Αστέρα τον Καπέκα να παίρνει τις περισσότερες φάσεις πάνω του (έμεινε έξω βέβαια για 8 λεπτά, εξαιτίας ενός τραυματισμού) και τους Τετράδη, Σπυρίδη, Τζωρτζάτο να προσπαθούν να κρατήσουν κοντά τους γηπεδούχους μέχρι το ημίχρονο (32-48).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «κυανέρυθροι» κόλλησαν επιθετικά αφού ο Καπέκας έχασε τα καλά ποσοστά του και οι Πέππας, Σαράντου, Αμβροσίου μεγάλωσαν τη διαφορά για τους Rock (36-61 στο 30’), με τον ρυθμό να χαλαρώνει στο τέταρτο δεκάλεπτο, τους γηπεδούχους να βελτιώνονται μεν, με τους Καλό, Τετράδη να σκοράρουν λίγο παραπάνω, αλλά τελικά  τους φιλοξενούμενους να «καθαρίζουν» εύκολα με τον Σαράντου να μην ρίχνει ταχύτητα και να διαμορφώνει το 52-73.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Σαράντου με 18 πόντους (9/13 δίποντα), 5 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, ενώ από τον Αστέρα ξεχώρισε ο Αναστάσιος Καπέκας με 21 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Παίκτης-κλειδί ήταν ο Άγγελος Πέππας, με πολύ καλά ποσοστά στα δίποντα (14 πόντους με 7/11), 10 ριμπάουντ και πολλή δουλίτσα στις ρακέτες.

Το ματς κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, εκεί που κόλλησαν επιθετικά οι γηπεδούχοι (συνολικά 4 πόντους) και με το +25 οι Red διαχειρίστηκαν εύκολα την κατάσταση στα τελευταία 10 λεπτά.