Μια πολύ μεγάλη νίκη πραγματοποίησαν οι Athenian Warriors. Πιο αναλυτικά το βράδυ της Κυριακής στην all star arena 2 του ΟΑΚΑ, οι Warriors αντιμετώπισαν τους Saronic Hornuts. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με τους Hornuts να παίρνουν από νωρίς το προβάδισμα. Οι Athenian Warriors όμως κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή! 65-60 ήταν το τελικό σκορ, με άμεση συνέπεια να υπάρχει τετραπλή ισοβαθμία στις θέσεις 4-7 (1 νίκη εξτρά έχουν οι Cava Boys).

Πιο καλά μπήκαν στο παιχνίδι οι Hornuts. Ο Σαρωνικός έπαιξε καλύτερα στο 1ο δεκάλεπτο και δημιούργησε μια διαφορά 6 πόντων απέναντι στην κακά δομημένη άμυνα των Warriors! 12-18 ήταν το επιμέρους σκορ. 10 πόντους είχε για τους γηπεδούχους ο Κατσανάκης. 3 τρίποντα έβαλε για τους Hornuts o Κυβρικοσαίος, ενώ 5 πόντους πέτυχε ο Ορφανίδης.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος με τους Warriors να πληρώνουν την κακή τους άμυνα. 13-17 ήταν το επιμέρους σκορ. Η διαφορά έφτασε στους 10 και οι Hornuts έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι. Σειρά στο σκοράρισμα για τους Warriors πήρε με 8 πόντους ο Λούβαρης. 5 έβαλε ο Κατσανάκης. Σειρά στο σκοράρισμα με 8 πόντους πήρε για τον Σαρωνικό ο Παπαδόπουλος. Με 6 ακολούθησε ο Φιλιππίδης.

Στο 3ο δεκάλεπτο οι Warriors γύρισαν τους διακόπτες. Επιθετικά έκαναν πάρτι, ενώ αμυντικά συσπειρώθηκαν και δέχθηκαν μόλις 11 πόντους. Πέτυχαν 25 και μετέτρεψαν το -10 σε +4! 8 πόντους ακόμα έβαλε ο Λούβαρης, 7 είχε ο Κατσανάκης και 5 πέτυχε ο Νανούσης. 5 διαφορετικούς σκόρερ είχαν οι Hornuts στην περίοδο.

Με την διαφορά στους 4 πόντους, όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά στην 4η και τελευταία περίοδο. Μπορεί οι Hornuts να προσπάθησαν και ο Φιλιππίδης να ήταν συγκινητικός, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό! Οι Warriors συντήρησαν την διαφορά, την έστειλαν στους 5 πόντους και πήραν μια τεράστια νίκη που μπορεί να τους στείλει και στην 1η 4αδα. 15-14 ήταν το επιμέρους και 65-60 το τελικό σκορ του αγώνα! Για τους νικητές 9 πόντους έβαλε ο Λούβαρης. 7 είχε για τους ηττημένους ο Φιλιππίδης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Λούβαρης με 29 πόντους, 13 ριμπάουντ (11-2), 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 40 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Φιλιππίδης με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ (5-3), 3 κλεψίματα και 1 λάθος σε 40 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Κατσανάκης με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 40 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την επιθετική μαεστρία του δίδυμου Λούβαρης-Κατσανάκης!