Σε ένα δραματικό φινάλε οι ATHENIAN WARRIORS πήραν τη νίκη κόντρα στους BASKETABALL FREAKS με 66-63 για την 10η αγωνιστική.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ. Στα πρώτα λεπτά οι FREAKS προηγήθηκαν με 2-6 με τους Καγκάδη, Ευαγγέλου και Κεχαγιά για να έρθει η ισοφάριση από τους Λεμονιά και Νανούση. Το παιχνίδι έφτασε στο 13-13 αλλά οι FREAKS έκλεισαν το δεκάλεπτο με διαφορά 3 πόντων με έμμεσο τρίποντο του Ευαγγέλου και δίποντο του Καλαμάρα.

Στην αρχή του 2ου δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 6 πόντους με τον Γρηγόρη Κεχαγιά και τρίποντο του Πολίτσου. Ο Ιορδάνης Κατσανάκης απάντησε με τον ίδιο τρόπο ενώ ο αδερφός του Αποστόλης έκανε το 22-23. Ο Λόυβαρης έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους και ο Απέργης έκανε το 26-23. Με 5 πόντους όμως από τους Ευαγγέλου και γκολ-φάουλ του Καπουτσή έγινε το 26-28. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με καλάθι του Απέργη.

Στο 2ο ημίχρονο οι WARRIORS μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 34-28 με τους Κατσανάκη Ι. Απέργη και Αλεξιάδη. Ο Κλεφτόγιαννης απάντησε με σουτ αλλά ο Λούβαρης με 1/2 βολές και ο Κατσανάκης Α. με τρίποντο έφεραν για πρώτη φορά τη διαφορά στους 7 και ο Λεμονιάς με προσωπική ενέργεια στους 9! Ο Πολίτσος με τρίποντο μείωσε στο τελικό 40-34.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν το πιο πλούσιο από μεριάς θεάματος. Ο Κεχαγιάς με τρίποντο έφερε το ματς στους 3 για να απαντήσει αμέσως ο Κατσανάκης Α. Με τρίποντα των Περάτη και Κατσανάκη Α. έγινε το 49-39 ενώ και πάλι ο Κατσανάκης έκανε το 52-41 με τρίποντο έχοντας 3/3. Ο Καγκάδης με τρίποντο από απόσταση έκανε το 52-44. Ο ίδιος παίχτης που έκανε φοβερό 4ο δεκάλεπτο με 7 δικούς του πόντους έφερε το ματς στους 6 για το 57-51. Οι Κατσανάκης Α. και Λούβαρης αύξησαν ξανά τη διαφορά αλλά με 2 τρίποντα των Κεχαγιά Γ. (με ταμπλό) και του Καγκάδη το μάτς έγινε θρίλερ. Ο Κατσανάκης ευστόχησε σε 1/2 βολές αλλά και πάλι ο Καγκάδης με τρίποντο έκανε το 62-60. Το ματς συνεχίστηκε με βολές με τον Κατσανάκη με ψυχραιμία να ευστοχεί σε 2/2. Με τον ίδιο τρόπο απάντησε και ο Καγκάδης αλλά τη νίκη στους WARRIORS έδωσε ο Νανούσης που με 2/2 βολές έκανε το τελικό 66-63.

MVP της αναμέτρησης ο Λούβαρης με 11 πόντους και 14 ριμπάουντ αλλά από κοντά και ο Κατσανάκης Α. με 22 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Καγκάδης με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στα κρίσιμα τρίποντα του Κατσανάκη στο τέλος καθώς και στην ευστοχία στις ελεύθερες βολές για τους WARRIORS, στα τελευταία 2 λεπτά με την μπάλα να καίει και την ψυχολογία υπέρ των FREAKS!