Οι Athenian Warriors από το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα έδειξαν ότι θα είναι μία «σκληρή» ομάδα. Με 78-52 πήραν το ροζ φύλλο απέναντι στους Galatsi Pistons και έκαναν ονειρική πρεμιέρα. Οι ηττημένοι, μέχρι τα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου ήταν μέσα στο ματς, αλλά στη συνέχεια έχασαν την επαφή με το σκορ. Μεγαλειώδης εμφάνιση από τον Κ. Λούβαρη που άγγιξε το τριπλ νταμπλ!

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι Athenian Warriors ήταν εξαιρετικοί ότι σούταραν έβρισκε στόχο και με Λούβαρη Κ, Δημητρακόπουλο, Περάτη πήραν σημαντική διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο. Οι Galatsi Pistons δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι η ολοκλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τους «πολεμιστές» μπροστά με 22-13.

Η διαφορά έγινε διψήφια στο δεύτερο δεκάλεπτο, παρότι οι Pistons μπήκαν πολύ δυνατά. Με τον Ταγκούλη να αναλαμβάνει δράση στο παρκέ οι φιλοξενούμενοι πήγαν το παιχνίδι στη δύναμη και πλησίασαν στον πόντο. Αυτό αφύπνισε άμεσα τους Warriors και με τον Λούβαρη να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, έκαναν ένα σερί και κατάφεραν να είναι μπροστά με 13 πόντους στο ημίχρονο (40-27).  

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Athenian Warriors καθάρισαν ουσιαστικά το παιχνίδι. Οι Galatsi Pistons ήταν ανύπαρκτοι στο παρκέ και ο Λούβαρης με βοήθειες από Δημητρακόπουλο και Περράκη, άρχισαν να χτίζουν διαφορά. Οι αιφνιδιασμοί ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της επίθεσης των γηπεδούχων, που στο τέλος της τρίτης περιόδου είχαν μία διαφορά ασφαλείας 25 πόντων (62-37.  

Διαδικαστικό το τέταρτο δεκάλεπτο. Οι «πολεμιστές» έριξαν ταχύτητα, ωστόσο δεν έχασαν τη διαφορά τους που παρέμεινε σταθερή μέχρι το τέλος για να πάρουν τελικά τη νίκη με 78-52.

Ο Κ. Λούβαρης με 23 πόντους, 12 ριμπάουντ, οκτώ ασίστ δύο κλεψίματα έκανε τρομερό παιχνίδι για τους νικητές και ήταν αναμφίβολα ο MVP του αγώνα.

Παίκτης «κλειδί» ο M. Δημητρακόπουλος, που είχε 21 πόντους, τρία ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ και δύο κλεψίματα.

Ταγκούλης και Τσουράπης ήταν οι παίκτες που διακρίθηκαν από τους ηττημένους, έχοντας από 13 πόντους ο καθένας τους στο ματς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο με «κλειδί» τους αιφνιδιασμούς έχτισαν διαφορά και καθάρισαν το ματς οι Warriors.