Στο πλαίσιο των ημιτελικών του 1ου group της Α2 κατηγορίας του ΟΑΚΑ, οι Athenian Warriors υποδέχθηκαν τους Saronic Hornuts. Με την διαφορά του 1ου αγώνα να είναι 3 πόντοι υπέρ των Hornuts (57-54), οι φιλοξενούμενοι είχαν 1 μικρό αβαντάζ. 55-63 ήταν το τελικό σκορ με τους Hornuts να περνάνε στην επόμενη φάση . Πλέον, θα αντιμετωπίσουν το Τρένο στους τελικούς της περιφέρειας!

Πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν με τσαμπουκά στο παρκέ και τα έδωσαν όλα. Οι Hornuts  με ορθό πλάνο κατάφεραν να δημιουργήσουν μια διαφορά 1 τρίποντου! 13-16 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 7 πόντους είχε ο τρομερός Λούβαρης. 11 είχε ο ασταμάτητος Ορφανίδης για τους Saronic Hornuts!

Η μεγάλη ζημιά για τους Warriors έγινε στο 2ο δεκάλεπτο. Οι Hornuts πάτησαν το πόδι στο γκάζι, έκλεισαν τους διαδρόμους αμυντικά και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. 13-24 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να φτάνει τους 14 πόντους. Για τους γηπεδούχους από 5 πόντους είχαν Λούβαρης και Α. Κατσανάκης. 11 είχε ο Οραφνίδης και 5 ο Τσόλας για τους Hornuts.

Η 3η περίοδος ήταν ισορροπημένη. Τα επιμέρους σκορ ήταν 18-17 με τους Warriors να μειώνουν κατά 1 πόντο. Είδαμε τρίποντα, αιφνιδιασμούς και σκληρές άμυνες με αυτοθυσία. Για τους Athenian Warriors 6 πόντους είχε ο Λούβαρης. 8 είχε για τους φιλοξενούμενους ο Τσόλας.

Οι Warriors το προσπάθησαν στην τελευταία περίοδο. Με πάθος και πίστη κατάφεραν να μειώσουν αρκετά. Μολαταύτα, το πολύ καλό 2ο δεκάλεπτο των Hornuts ήταν αρκετό για να τους δώσει την νίκη και το εισιτήριο στους τελικούς του 1ου group με το Τρένο! 11-6 ήταν το επιμέρους σκορ και  55-63 το τελικό! Για τους νικητές από 1 καλάθι είχαν Κωτσοβίλης, Ορφανίδης και Παπαδόπουλος. 5 είχε ο Ι. Κατσανάκης και 4 ο Λούβαρης για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Γ.Ορφανίδης με 27 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 37 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Λούβαρης με 22 πόντους, 15 ριμπάουντ (14-1), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 6 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Σ. Τσόλας με 13 πόντους, 14 ριμπάουντ (13-1), 1 ασίστ, 5 κλεψίματα, 4 μπλοκ και 1 λάθος σε 38 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την επιθετική δεινότητα του Ορφανίδη και την μαεστρία του «πρίγκιπα»!