Οι Πολεμιστές καθάρισαν τους CaVa!!!

 

Ένα all time classic ντέρμπι για την Α2 του ΟΑΚΑ παρακολουθήσαμε το απόγευμα του Σαββάτου. Με τους Athenian Warriors να αντιμετωπίζουν τους Cava Boys. Ένα ματς με πολύ ένταση δυνατές μονομαχίες αποβολές και μεγάλους νικητές τους Πολεμιστές οι οποίοι μείωσαν την απόσταση από τους αντιπάλους και την δεύτερη θέση του ομίλου!

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε και είχε πρωταγωνιστή τον Λούβαρη από τους Warriors με 11 πόντους στην πρώτη περίοδο και συμπαραστάτη των Κατσανάκη που σημείωσε άλλους 5, διαμόρφωσαν το 18-5 του δεκαλέπτου.

 

Οι Cava Boys δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να αντιδράσουν. Έγιναν έρμαιο στις ορέξεις του Λούβαρη και των υπόλοιπων Πολεμιστών. Λεμονιάς και Κατσανάκης  συμπλήρωσαν το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας στην δεύτερη περίοδο και  παρότι ήταν μόλις 6, δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι στο πρώτο εικοσάλεπτο και το έκλεισαν στο +23, με τον πίνακα να δείχνει το 32-9.

 

Το δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε πολλά στην εικόνα του αγώνα. Οι Cava Boys με Ταταμίδη, Τζίκα και Τσιολάκη προσπάθησαν να είναι ανταγωνιστικοί αλλά μέχρι εκεί. Ήταν πάρα πολύ άστοχοι και με αρκετά λάθη στις τελικές επιλογές τους. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά από τους 15 πόντους.

 

Οι Πολεμιστές κατάφεραν να κάνουν διαχείριση του αγώνα αλλά και των αρκετών νεύρων που έβγαλαν στο παρκέ και τα κατάφεραν. Δεν απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους και παρά τα αρκετά λάθη και την αποβολή του Γαλάνη, έφτασαν εύκολα στην νίκη και το τελικό 59-38.

 

 

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τζίκας  με 7 πόντους  2/5διπ. 1/3τρ. 5ριμ.(2-3), 1ασιστ, 3κλ. και 10eff.

 

MVP: Ο Λούβαρης κέρδισε τον τίτλο του mvp είχε 29 πόντους 8/10β. 9/14δ. 1/1τρ. 4ρ.(3-1) 3ασ. 2κλ.και 28eff!!!

Παίκτης-Κλειδί: Ο Κατσανάκης που ήταν ο οργανωτής της ομάδας είχε 14π.8ρ. 4ασιστ, 1κλ., 1κοψ.

Που κρίθηκε το ματς: Στα πολύ άσχημα ποσοστά που είχαν οι Cava, μαζί με τον εξαιρετικό Λούβαρη που είχε κέφια, έγειρε η πλάστιγγα υπέρ των Πολεμιστών.