Ένα συναρπαστικό παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Α2 του Atlas League παρακολουθήσαμε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Μέχρι και τα μισά του πρώτου δεκαλέπτου το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Οι Indians προηγήθηκαν με τρίποντο του Μπαλτά αλλά οι Bulls πέρασαν μπροστά με σκόρερ με τον ίδιο τρόπο τον Σχοινά και δίποντο του Ορφανουδάκη. Η ισοφάριση ήρθε από τον Μητσάκο για το 7-7 αλλά με δίποντο του Αγγελόπουλου και τρίποντο του Κουκούλη οι γηπεδούχοι έκαναν το 12-7. Οι Indians μείωσαν με τους Μαμάκο και Τσιώτα αλλά ο Σχοινάς με νέο τρίποντο έκανε το τελικό 15-11.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι Indians μπήκαν δυνατά και με καλάθια των Μπαλτά και Κοσκίνα πέρασαν μπροστά. Ο Σχοινάς που ήταν καταπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο με 2 συνεχόμενα καλάθια έδωσε ξανά τη διαφορά στους Bulls αλλά ο Μπαλτάς με τρίποντο έκανε το 19-19. Ο Αγγελόπουλος και ο Σχοινάς ξανά με τρίποντο έδωσαν αέρα 5 πόντων στην ομάδα τους για να μειώσει και πάλι ο Μπαλτάς. Στα τελευταία λεπτά ο Σχοινας με άλλα δυο τρίποντα έγραψε το 30-25.

Στο 2ο ημίχρονο οι Indians ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους. Με άμυνα από γρανίτη δέχθηκαν μόλις 6 πόντους και κατάφεραν να κρατήσουν τον Σχοινά στο μηδέν. Ο Μπαλτά με τρίποντο έφερε το ματς στα και οι Βασιλάκος και Τσιώτας με βολές έγραψαν το 32-35. Ο Μπαλτάς με νέο μεγάλο τρίποντο έκανε το 32-38. Ο Καλφόπουλος με ωραίο σουτ μείωσε για να έρθει ο Μπαλτάς να σκοράρει ξανά για 3! Και πάλι ο Καλφόπουλος απάντησε με τον ίδιο τρόπο που έκανε και στην προηγούμενη επίθεση. Εύστοχο σουτ με ταμπλο για το τελικό 36-41.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Δημητρίου που έψαχνε πολύ το σουτ τα κατάφερε και με 5 σερί πόντους έφερε το ματς στους δέκα. Μια διαφορά που κράτησαν ως το τέλος η Indians με καλάθια τον Μπαλτά και Μαμάκου. Μάλιστα προηγήθηκαν με 14 πόντους με 2/2 δίποντα του Μητσάκου μέσα στο ζωγραφιστό.  Οι Σχοινάς και Καλφόπουλος κατάφεραν μόνο να μειώσουν στο τελικό 43-53.

MVP της αναμέτρησης ο Μπαλτάς με 20 πόντους και 6 ριμπάουντ ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Μητσάκος με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ και Μαμάκος με 6 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μητράκης έχοντας 20 ριμπάουντ και ο Σχοινάς με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε στην εξαιρετική άμυνα του 2ου ημιχρόνου των Indians καθώς και στον περιορισμό του Σχοινά που ως τότε είχε ήδη σκοράρει 5 τρίποντα. Καθοριστικός και ο Μπαλτάς με 3 τρίποντα στο 3ο δεκάλεπτο!