ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟΥΣ!

 

Το βράδυ της Δευτέρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2 για το 2ο group, οι Athens Bulls αντιμετώπισαν στην all star arena τους Αιθέρες. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα fast-paced, με τις 2 ομάδες να τρέχουν συνεχώς στους αιφνιδιασμούς και να ψάχνουν εύκολα καλάθια. 59-46 ήταν το τελικό σκορ, με τους Bulls να παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα!

Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Ξεκίνησαν καλύτερα στην αρχή, έπαιξαν σκληρή άμυνα και εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητα και τα καλά τελειώματα του Σχοινά που ήταν και ο 1ος σκόρερ του δεκαλέπτου. Για τους Αιθέρες το δίδυμο Παντελάκης-Νικολετσόπουλος τράβηξε κουπί επιθετικά, όχι μόνο στο θέμα του σκοραρίσματος αλλά και της οργάνωσης.

Πιο άστοχες ήταν και οι 2 ομάδες στην 2η περίοδο κάτι που εύκολα φαίνεται κι από το επιμέρους σκορ (9-6). Οι παίχτες δεν κατάφεραν να βρουν τον στόχο επιθετικά, με άμεση συνέπεια να επικεντρωθούν στην άμυνα. Η απόσταση μεταξύ Bulls και Αιθέρων αυξήθηκε στους 8 πόντους. Για τους γηπεδούχους τον χαβά του συνέχισε ο Σχοινάς που έβαλε εξωπραγματικά lay up, τοποθετώντας με τρομερό τρόπο το σώμα του. Θετικός και στις 2 πλευρές του παρκέ ήταν και ο Αγγελόπουλος. Ο Παντελάκης συνέχισε να οργανώνει ορθά για τους Αιθέρες, με τον Παπάζογλου να βάζει 1 δύσκολο καλάθι σχεδόν στην λήξη του δεκαλέπτου.

Νικητές του 3ου δεκαλέπτου ήταν πάλι οι «ταύροι» με την διαφορά να αυξάνεται κατά 1 καλάθι (+10). Οι Αιθέρες προσπάθησαν να μειώσουν, αλλά ο Σχοινάς είχε διαφορετικά πλάνα. Πέτυχε 6 πόντους και ηγήθηκε των Bulls. Από 2 καλάθια είχαν οι Μητράκης και Κουκούπης. Για τους φιλοξενούμενους, 6 πόντους είχε ο Παντελάκης και 5 ο Στάθης Τρύφος. 19-17 ήταν το σκορ της περιόδου.

Με την διαφορά στους 10 πόντους, οι Athens Bulls είχαν τον 1ο λόγο για την νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα. Μπορεί οι Αιθέρες να προσπάθησαν και ο Νικολετσόπουλος να άρχισε πολύ καλά με 5 γρήγορους πόντους, αλλά οι Bulls όχι μόνο δεν ηττήθηκαν αλλά κέρδισαν και αυτή την περίοδο (15-12). Ακόμα 5 πόντους έβαλε ο Σχοινάς. 59-46 ήταν το τελικό σκορ.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Σχοινάς με 26 πόντους, 2 ριμπάουντ (2-0), 3 ασίστ και 1 κλέψιμο, δίχως λάθος σε 33 λεπτά συμμετοχής. Ο Σ. Παντελάκης ξεχώρισε για τους ηττημένους με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ (8-1), 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 1 λάθος σε 40 λεπτά αγώνα.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ν. Αγγελόπουλος που είχε 7 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1), 1 ασίστ και 1 μπλοκ με τρομερές άμυνες σε 26 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την πολύ καλή αμυντική λειτουργία των Bulls και την επιθετική δεινότητα του Σχοινά!