Μια νίκη σε 1 τελείως χιτσκοκικό παιχνίδι κατάφεραν να πάρουν οι Blue Sharks Neurolife που αναμετρήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής με τους Athens Bulls. Οι 2 ομάδες έπαιξαν άρτιο μπάσκετ ανά διαστήματα με την άμυνα να είναι το κλειδί και για Sharks και για Bulls. 46-47 ήταν το τελικό σκορ με το ματς να κρίνεται στο τελευταίο λεπτό!

Στο +7 έφτασαν οι «καρχαρίες» στο 1ο δεκάλεπτο. Ξεκίνησαν καλύτερα από τους Bulls, έπαιξαν με πλάνο και επέβαλλαν τον γρήγορο, αλλά αποτελεσματικό ρυθμό τους. 7-14 ήταν το σκορ της περιόδου. Μόνο 2 άτομα σκόραραν για τους προπορευόμενους με Μούσουρα και Τομαρά να έχουν από 7 πόντους έκαστος. Στο τρίποντο του Μητράκη στάθηκαν οι εκτός ρυθμού Bulls.

Στο -3 έφτασαν οι «ταύροι» καλύπτοντας μια διαφορά 4 πόντων στην 2η περίοδο. 13-9 ήταν το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου, με τους Bulls να βρίσκουν σταδιακά τα βήματα τους μέσα στο παρκέ. 2 τρίποντα πέτυχε ο Κουπουρίδης για τους γηπεδούχους ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ 5 πόντους είχε ο Ορφανουδάκης. Ο Αθανασιάδης έσωσε την παρτίδα και κράτησε ζωντανή την διαφορά για τους Blue Sharks.

Πιο ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο, με την διαφορά να αυξάνεται κατά 1 πόντο (4 πόντοι). Σειρά στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους πήρε ο Αγγελόπουλος με 5 πόντους, ενώ 6 και 5 είχαν οι Τομαράς και Σκιαδόπουλος αντίστοιχα για τους φιλοξενούμενους. 15-16 ήταν το σκορ της περιόδου!

Με την διαφορά στα 2 καλάθια, όλα θα κρίνονταν στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο. Η περίοδος ήταν ιδιαίτερα σκληρή, οι ομάδες έπαιξαν πολύ δυνατά σε άμυνα και επίθεση και γενικά υπήρξε ένταση και πάθος. Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό με το τελικό σκορ να είναι 46-47. 4 πόντους είχε για τους «ταύρους» ο Κουπουρίδης, ενώ από 2 πόντους είχαν Μούσουρας, Τομαράς και Μαμμάς για τους νικητές.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Τομαράς με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1), 3 ασίστ και 1 λάθος σε 35 λεπτά συμμετοχής. Ο Δ. Μητράκης ξεχώρισε για τους ηττημένους με 7 πόντους, 16 ριμπάουντ (15-1), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 34 λεπτά.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ι. Μούσουρας με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ (3-4), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 26 λεπτά.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό, όπου ο Τομαράς ευστόχησε και στις 2 βολές, ενώ ο Αγγελόπουλος των «ταύρων» μονάχα σε 1.