ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΙ ΣΕ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ!

Στο πλαίσιο, της 1ης αγωνιστικής του Atlas Cup, οι Athens Bulls υποδέχθηκαν τους Φάδερς σε 1 παιχνίδι που ήταν knock-out και τα είχε όλα! Το ματς κατακλύστηκε από το πάθος των 2 ομάδων, κάτι που φάνηκε και από τις φοβερές άμυνες. 54-39 ήταν το τελικό σκορ, με το οποίο οι «ταύροι της Αθήνας» πέρασαν στην επόμενη φάση του θεσμού!

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τα δόντια τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με οδηγούς την άμυνα και τον φοβερό αμυντικά Μητράκη, οι «ταύροι» δημιούργησαν μια διαφορά 2 καλαθιών. 1 τρίποντο είχε ο Κωνσταντάτος για τους φιλοξενούμενους. 10-6 ήταν το επιμέρους σκορ.

Στην 2η περίοδο η διαφορά έφτασε στους 15! Οι Bulls με άμυνες για σεμινάρια και γρήγορους fast break αιφνιδιασμούς χτύπησαν τους Φάδερς στην ταχύτητα. 1 τρίποντο πέτυχε ο Γεωργάς για τους Φάδερς που είχαν 2 εύστοχα field goals σε 20 λεπτά. 28-13 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Οι Φάδερς προσπάθησαν στο 3ο δεκάλεπτο. Με οδηγό τον δυναμικό Διονυσιώτη, κατάφεραν να φτάσουν την διαφορά σε μονοψήφιο και έδειχναν ικανοί να διεκδικήσουν τον αγώνα. Αυτό δεν το επέτρεψε ο Κουκούλης που με 5 πόντους έδωσε μια μεγάλη ανάσα στην ομάδα του.

Στην 4η και τελευταία περίοδο οι Bulls δεν αστειεύτηκαν. Με όπλα την αντοχή, την ταχύτητα και την χημεία που έδειξαν ότι έχουν σαν ομάδα, έφτασαν την διαφορά στα ύψη (15 πόντοι) και πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Από 6 πόντους είχαν Κουκούλης και Αγγελόπουλος. Τον χαβά του με 8 πόντους συνέχισε ο Διονυσιώτης αλλά δεν ήταν αρκετό. 54-39 ήταν το τελικό σκορ!

Mvp του αγώνα ήταν ο με 6 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Διονυσιώτης με 13 πόντους και 13 ριμπάουντ (9-4).

Key player: Παίχτης-κλειδί ήταν ο Νίκος Αγγελόπουλος που πέτυχε 11 πόντους κυρίως στο 4ο δεκάλεπτο, όταν η μπάλα «έκαιγε»!

Που κρίθηκε η αναμέτρηση: Στο εξαιρετικό 1ο ημίχρονο των Bulls που δέχθηκαν μόλις 2 τρίποντα και 4 βολές!