To απόγευμα της Κυριακής, για την 5η αγωνιστική της Α2 του βόρειου ομίλου του ΟΑΚΑ, οι Athens Bulls υποδέχτηκαν τους Itah Jazz. Με τις δύο ομάδες να έχουν ρεκόρ 3-1 στο πρωτάθλημα, το ματς προμηνυόταν ντέρμπι. 

Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά. Με μπροστάρηδες του Δαρνάκα και Κεφαλά ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι, χτίζοντας μία διαφορά ασφαλείας που έφτασε μέχρι και τους 15 πόντους (5-20) στο 6'. Οι "ταύροι" σιγά σιγά βρήκαν ρυθμό και με ένα σερί 8-0 μείωσαν τη διαφορά στους 7 (13-20) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. 

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου οι Itah Jazz ανέκαμψαν. Ο Βαϊτσούδης με έξι συνεχόμενους πόντους δήλωσε παρόν. Το προβάδισμα της ομάδας του σταδιακά αυξήθηκε φτάνοντας στους 17 πόντους (14-21) χάρη σε τρίποντο του Γανέλη. Ωστόσο, η ιστορία του προηγούμενου δεκαλέπτου επαναλήφθηκε και μάλιστα με εμφατικότερο τρόπο. Oι Αthens Bulls, με κύριο εκφραστή τον captain Δερβίση, γύρισαν τον διακόπτη, έτρεξαν ένα 14-0 και μείωσαν στους 4 (27-31). Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 27-33 και όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά. 

Μετά την ανάπαυλα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο τέμπο μειώνοντας με καλάθι του Έξαρχου σε 31-33. Πλέον το ματς ξεκινούσε από την αρχή. Οι Ιtah Jazz όμως, παρότι απειλήθηκαν, δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να φτάσουν στην ισοφάριση. Σταδιακά ανέβασαν την απόδοση τους και με τον Δαρνάκα να δίνει πολύτιμες λύσεις αύξησαν σταδιακά εκ νέου το προβάδισμα τους που στο τέλος του δεκαλέπτου διαμορφώθηκε στους 9 πόντους (38-47).

Στην καθοριστική τέταρτη περίοδο τα πράγματα ήταν αρκετά ισορροπημένα. 5 λεπτά περίπου πριν το τέλος το σκορ ήταν 42-52. Στη συνέχεια όμως ξεκίνησε ένα τρομερό ρεσιτάλ από τον Bαϊτσούδη που με δέκα συνεχόμενους πόντους του (σε συνδυασμό και με καλή ομαδική αμυντική λειτουργία) έδωσε αέρα στους φιλοξενούμενους που μεγάλωσαν την απόσταση από τους αντιπάλους τους σε μη διαχειρίσιμα επίπεδα. Οι Athens Bulls έβγαλαν κούραση, δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν και έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 44-66. 

Mvp: Με την απόδοση του στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Βαϊτσούδης έβαλε τη σφραγίδα του στην τέταρτη νίκη των Itah Jazz. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 20 πόντους έχοντας παράλληλα 7 ριμπάουντ, 3 ασσίστ , 5 κλεψίματα και 1 μπλοκ

Παίκτης κλειδί: Ο Δαρνάκας πραγματοποίησε μία πληθωρική εμφάνιση με 16 πόντους (3 τριπ.) 5 ασσίστ, 1 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και ένα μπλοκ

Για τους Athens Bulls ξεχώρισε ο Δερβίσης με 15 πόντους 5 ριμπάουντ, 2 ασσίστ και 2 κλεψίματα. Αξιοσημείωτο στατιστικό ήταν και οι 4 τάπες του Μητράκη. 

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταία 5 λεπτά του αγώνα. Οι Ιtah Jazz, με περισσότερες δυνάμεις και λύσεις, κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο, αν και πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.