Για τον πρώτο γύρο του Atlas Cup το απόγευμα της Κυριακής στο Ολυμπιακό στάδιο οι Αιθέρες υποδέχτηκαν τους Munchies Reloaded, με τους δεύτερους να αποδίδουν αρκετά καλά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και να κερδίζουν την πρόκριση για τους 64 του θεσμού.

Αρχικά οι ομάδες βάδισαν μαζί (7-7), με τους τύποις γηπεδούχους να σκοράρουν με τους Μαργέλο (3), Παύλου και Βλαστάρη. Οι αντίπαλοι τους όμως ανταπέδωσαν με τον πολυβολητή Αδαμόπουλο να σκοράρει αποκλειστικά από τα 6.75 (9π) και μαζί με τα καλάθια των Λεπίδα και Καρανίκα προηγήθηκαν με 7-13 στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Το σερί των Munchies συνεχίστηκε και στη δεύτερη περίοδο, φτάνοντας το 17-0 ! Ο Αδαμόπουλος έβλεπε το καλάθι σα βαρέλι με 6 ακόμα πόντους, ενώ Λεπίδας και Κεραμιδάς (από 4π έκαστος) συνέβαλαν ώστε η διαφορά να πάει στο +17. Ο Νικολετσόπουλος και οι Στάθης και Mike Τρύφος μείωσαν για τους Αιθέρες σε 14-27 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι με ένα γρήγορο 6-0 μίκρυναν την απόσταση με τους Νικολετσόπουλο και Μαργέλο (από 4π) στο -7, όμως οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν ξανά σε διψήφια διαφορά χάρη στον Καρανίκα, με το σκορ να είναι στο 26-37 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά ο ρυθμός υποχώρησε, ενώ οι Αιθέρες μείωσν με την ενέργεια και τα τρίποντα του Σ.Τρύφου (6π) χωρίς όμως να γίνουν άμεσα απειλητικοί, καθώς Κεραμιδάς και Ψαρρός πέτυχαν από ένα καλάθι και έδωσαν τη νίκη με το τελικό 38-43 στους Munchies !

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα (δίποντα 27-34%, τρίποντα 15-33%, βολές 28-30%). Μάζεψαν πιο λίγα  ριμπάουντ (47-29), μοίρασαν  διπλάσιες ασιστ (4-9), έκλεψαν λιγότερες μπάλες (8-5) και είχαν σχεδόν τα ίδια λάθη (10-9).

Mvp : Ο Πέτρος Αδαμόπουλος καταγράφοντας 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.
Παίκτης-Κλειδί:  Ο Γιώργος Ψαρρός με 4 πόντους, 2 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος Mike Τρύφος με 6 πόντους, 17 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε το ματς:  Οι νικητές αγωνιστήκαν με περισσότερη ενέργεια και είχαν λύσειςσε όλες τις γραμμές.