Δε δυσκολεύτηκε η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ απέναντι στους ΑΡΓΩΚΙΝΗΤΟΙ επικρατώντας με 45-75.

Τα πρώτα λεπτά ήταν ισορροπημένα αλλά με ένα μικρό σερί 6-0 οι φιλοξενούμενοι με τους Καραβάκη, Αθανασάκη και Μειδάνη έκαναν το 4-10. Ο Σιμάτης μείωσε αλλά με καλάθια των Ρέπα, Καραβάκη και Μαρκόπουλου ξέφυγαν και πάλι. Ο Κομματάς σκόραρε από κοντά αλλά οι Ρέπας και Δεδούσης έκαναν το 8-20.

Με τρίποντο του Μαρκόπουλου έγινε το 11-20 ενώ σειρά πήραν οι Δεδούσης και Γερονικολόπουλος στο σκοράρισμα με 4 πόντους έκαστος. Μάλιστα ο Γερονικολόπουλος με τον Πούλη κατάφεραν να μειώσουν στους 7. Με καλάθια όμως των Σπυράτου και Καραβάκη ήρθε το 19-30 του ημιχρόνου.

Με νέο μικρό σερί οι φιλοξενούμενοι αύξησαν κι άλλο τη διαφορά με τους Σπυράτο, Αθανασάκη και Δεδούση. Ο Ρέπας με τρίποντο έκανε το 25-41. Ένα μικρό σερί με τους Κομματά και Αλεξόπουλο μάζεψε κάπως τη διαφορά αλλά μέχρι το τέλος η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ έδωσε ρεσιτάλ στην επίθεση και με τους Μαρκόπουλο, Αθανασάκη και Ρέπα ξέφυγε με 20 πόντους για το 33-53.

Στα πρώτα λεπτά του 4ου δεκαλέπτου και οι δυο ομάδες σκόραραν αμφότερες. Ο Αθανασάκης με τον Μειδάνη έκαναν το 36-61. Ο Μαρκόπουλος με 4 πόντους μείωσε αλλά ο Μειδάνης απάντησε. Με ένα 6-0 των Μειδάνη, Θύμιου και Δεδούση ήρθε το 42-69. Ο Θύμιος μάλιστα με 2 καλάθια στον αιφνιδιασμό έκανε το 43-73. Με 2/2 βολές του Μαρκόπουλου και καλάθι του Δεδούση έγινε το τελικό 45-75.

MVP της αναμέτρησης ο Αθανασάκης με 15 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Σιμάτης με 6 πόντους και 6 ριμπάουντ.

το ματς κρίθηκε: Η ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ κυριάρχησε σε όλους τους τομείς, ριμπάουντ, ασίστ και είχε τα μισά λάθη από τους αντιπάλους. Μάλιστα είχε 4 παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων.