Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου για το Atlas Cup οι Beaux Gosses πραγματοποίησαν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά απέναντι στην ομάδα των Fatherland Havaliers.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά με πρωταγωνιστές τους Γάκη (6), Βλαχομήτρο (2) και Ζαφειρόπουλο (1). Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Beaux Gosses δεν ξεκίνησε το ίδιο εύστοχα με τους Καλαποθάκο και Ιωάννου να σκοράρουν από 2 πόντους και να διαμορφώνουν το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου σε 4-9.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι σκληρές άμυνες των παιχτών των Beaux Gosses οδήγησαν την ομάδα τους να πάρει κεφάλι στο σκορ. Οι άμυνες αυτές, τους έδωσαν και επιθετική ροή με τους Κοτσίφη (6), Μαυρογιαννακάκη (5) και από δυο πόντους ο Μαμμάς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Κάββουρα Μ. (3), Γάκη (2) και ο Ζαφειρόπουλος (1) με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 17-15.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Η ομάδα των Beaux Gosses συνέχισε να αυξάνει την διαφορά με τους Πόγκα (9), Μαλανδρή (7) και Κοτσίφη (5). Από την άλλη ο Αποσκίτης (5) και οι τέσσερις πόντοι του Κάββουρα Μ. προσπάθησαν να κρατηθούν κοντά στο σκορ. Με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το σκορ να δείχνει με 38-24.

Στην τελική ευθεία οι σκληρές άμυνες οδήγησαν σε ένα συναρπαστικό τέταρτο δεκάλεπτο με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Για τους Beaux Gosses ο Πόγκας σκόραρε τους 5 πόντους που έβαλε η ομάδα του στην τελευταία περίοδο, ενώ για τους Fatherland Havaliers ο Ζαφειρόπουλος (10), Αποσκίτης (3) και ο Γάκης άλλους δυο για την ομάδα του με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 43-39 .

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 7/30 (23,3%), τρίποντα 7/22 (31,8%) και βολές 8/14 (57,1%)) μάζεψαν 37 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 8 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 7 ασίστ συνολικά και 6 κλεψίματα με 13 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Λευτέρης Πόγκας ο οποίος σημείωσε 15 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 9 λάθη με 17 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αρτέμης Ζαφειρόπουλος ο οποίος σημείωσε 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 λάθη με 17 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Λευτέρης Μαλανδρής ο οποίος σημείωσε 7 πόντους, 2 ασίστ και 5 ριμπάουντ και 8 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι ήταν μέχρι και το τέλος αμφίρροπο , το δείχνει και το τελικό σκορ , όμως η σκληρή άμυνα και το γρήγορο παιχνίδι των Beaux Gosses τους έδωσε την νίκη.