Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός» της Καισαριανής, η Deportivo Faliro αντιμετώπισε τους Legacy BC, για τον 1ο γύρο του Atlas Cup, με νικητές τους γηπεδούχους, με σκορ 76-45.

Η Deportivo ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση, προηγήθηκε 7-0 με πέντε πόντους του Μπίμπα και δεν έχασε σε καμία στιγμή του αγώνα το προβάδισμα. Μάλιστα, ολοκλήρωσε με «μαγικό» τρόπο το πρώτο δεκάλεπτο, καθώς, ο Μπίμπας «βρήκε στόχο» τρεις συνεχόμενες φορές έξω από τα 6.75, ενώ και ο Θαλασσινός με γκολ-φάουλ,διαμόρφωσαν το σκορ σε 28-8.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Ηλίας Δούκας σκόραρε για τρεις. Η διαφορά κυμαινόταν μεταξύ των 18 και 20 πόντων για αρκετή ώρα. Τελικά οι Legacy «έκλεισαν» καλύτερα το Α΄ μέρος, καθώς τα τρίποντα των Δούκα και Βασαμανίδη και το λέι-απ του τελευταίου με την εκπνοή, μείωσαν σε 43-28.

Η εικόνα μετά την ανάπαυλα δεν άλλαξε ιδιαίτερα. Ο Μπίμπας συνέχισε το «βομβάρδισμα» του αντίπαλου καλαθιου. Οι Legacy βελτίωσαν αισθητά την άμυνα τους, αλλά δεν βρήκαν αντίδοτο στην επιθετική τους αστοχία. Χαρακτηριστικά, το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με επιμέρους 12-7 υπέρ της Deportivo.

Διαδικαστικού χαρακτήρα τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα. Ο Μαρούσος και ο Παγώνης βρήκαν αμφότεροι δις στόχο έξω από τα 6.75 και το ματς ολοκληρώθηκε με το τελικό 75-45. Οι «Φαληριώτες» κρατούν την πρόκριση και την καλή εμφάνιση και οι Legacy την αμυντική τους συνοχή κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.

MVP: Ο Παναγιώτης Μπίμπας με 20 πόντους, έξι ριμπάουντ, δύο ασίστ και δύο κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί: Ο Γιάννης Μαρινάκης με 18 πόντους (6/11 τρίποντα), δύο ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.
Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μίλτος Βασαμανίδης με εννιά πόντους, έξι ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε το ματς: Η ομάδα της Deportivo σούταρε με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.