Επιβλητική εμφάνιση από τους FREAKS που κέρδισαν τους THE ROYALS με 86-64 και πήραν την πρόκριση. 

Οι γηπεδούχοι έκαναν ίσως ένα από τα καλύτερα δεκάλεπτα που έχει πετύχει ομάδα καθώς συνέτριψαν τους φιλοξενούμενους με 31-7! Το παιχνίδι κυλούσε με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο 21-0! Ο Φελεμέγκας που ήταν φανταστικός σκόραρε 8 πόντους με 2 τρίποντα. Οι Κουρεντζής, Αγγελακόπουλος και Φανουργιάκης από 4. Ο Παπαντώνης μείωσε με τρίποντο αλλά οι Αγγελακόπουλος και Φανουργιάκης αύξησαν κι άλλο τη διαφορά. Ο Καραλής έκανε το 27-5 για να έρθει και πάλι ο Φανουργιάκης με τον Λιβανό για το 31-5. Ο Δέδες σκόραρε 2/2 βολές για το 31-7.

Στην αρχή του δεκαλέπτου και πάλι ο Δέδες μείωσε αλλά ο Φανουργιάκης με 6 πόντους και ο Φελεμέγκας με τρίποντο έκαναν το 42-12. Ο Καραλής ήταν αυτός που σκόραρε 6 πόντους μειώνοντας το σκορ αλλά νέο τρίποντο του Μεγάλου έφερε το παιχνίδι στο 47-17. Το δεκάλεπτο έκλεισε με φοβερό τρίποντο του Παπαντώνη από το κέντρο!

Οι THE ROYALS μπήκαν δυνατά στο 3ο δεκάλεπτο μειώνοντας σε 52-28 με τρίποντο του Μαργωμένου και καλάθια του Καραλή. Οι Φανουργιάκης και Λιβανός όμως ανέλαβαν δράση για το 59-28. Ο Φελεμέγκας σκόραρε ξανά για 3 αλλά ήρθε η απάντηση με δύο απανωτά τρίποντα του Φώτογλου. Με καλάθι του Ξυδούς έγινε το 67-37.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό με τέτοια διαφορά και εικόνα αγώνα. Ο Καραλής μείωσε με 4 πόντους αλλά ο Ξυδούς απάντησε με τρίποντο. Τα αδέρφια Καραλή κατάφεραν να μειώσουν ξανά με 8 πόντους για να απαντήσει ο Αγγελακόπουλος με 4 δικούς του. Ο Παπαντώνης με τρίποντο και σουτ δυο πόντων έκανε το 78-56. Ο Αγγελακόπουλος σκόραρε για 3 αλλά ο Φώτογλου απάντησε με τρίποντο. Το τελικό σκορ έκαναν τα δυο 8άρια, Μαργωμένος και Μεγάλος. 

MVP της αναμέτρησης ο Φελεμέγκας με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ.

για τους THE ROYALS ξεχώρισε ο Καραλής με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι FREAKS έκαναν καταπληκτική εμφάνιση και επικράτησαν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού!