Με πολλούς νέους παίχτες οι INDIANA PAGERS επικράτησαν με 55-27 των OLD DOGS!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 5-0 με τους Αδαμόπουλο και Στιβακτάκη. Ο Λύκουρας απάντησε με τρίποντο αλλά με νέο καλάθι του Αδαμόπουλου και Μαμαλάκη έγινε το 9-3. Ο Λύκουρας σκόραρε νέο τρίποντο αλλά με 6-0 σερί των Δερβετζή και Καρασούλο έγινε το 15-6 του δεκαλέπτου.

Οι Μαμαλάκης και Δερβετζής έκαναν το 21-6 για να μειώσει ο Παναγούλιας από κοντά. Αυτό έμελλε να είναι το μοναδικό καλάθι των OLD DOGS στην 2η περίοδο. Αντίθετα οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Αδαμόπουλο σε τρίποντο και δίποντο ενώ τρίποντο σκόραρε και ο Καρασούλος για το 31-8.

Οι Μαμαλάκης και Μιχαηλίδης έκαναν το 34-11 στην αρχή του δεκαλέπτου αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι με σερί 8-0 έφτασαν στο 42-11. Σκόρερς οι Αδαμόπουλος, Μαμαλάκης και Δερβετζής.

Στο 4ο δεκάλεπτο οι OLD DOGS έπαιξαν καλύτερα και μείωσαν με τος Λύκουρα και Παναγούλια. Ο Στιβακτάκης ευστόχησε σε τρίποντο αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησαν οι Τζιρίτης και Σκαφίδας. Ο Στιβακτάκης και ο Δερβετζής σκόραραν στον αιφνιδιασμό αλλά ο Μιχαηλίδης έκανε το 51-24. Ο Παναγούλιας μάλιστα κατάφερε να σκοράρει για 3 ενώ ο Καρασούλος στο τέλος έγραψε το 55-27.

MVP της αναμέτρησης ο Αδαμόπουλος με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Λύκουρας με 9.

Το ματς κρίθηκε: οι OLD DOGS με αρκετές βασικές απουσίες δεν βρήκαν λύσεις στην επίθεση ενώ οι γηπεδούχοι με αρκετούς νέους και ταχύτατους παίχτες επέβαλλαν από νωρίς τον ρυθμό τους.