Στην πρεμιέρα του πρώτου γύρου για το Atlas Cup οι K9 BC αντιμετώπισαν τους ΜΓΚ, με τους γηπεδούχους να φεύγουν με την πολυπόθητη νίκη σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία για την συνέχεια του τουρνουά, με τους γηπεδούχους  όντας πιο εύστοχοι να κερδίζουν και να μπαίνουν με το δεξί στο κύπελο .

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο με μεστές άμυνες και γρήγορο παιχνίδι , κάτι που απεικονίζεται και στο σκορ περιόδου με τους K9 BC  να έχουν προβάδισμα επτά πόντων για την συνέχεια του ματς με σκορ πρώτης περιόδου 22-15. Για τους ΜΓΚ ξεχώρισε ο Λάιος Β. (8), ενώ για τους Κ9 ΒC ο Μυλωνάς (13).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο σκληρές άμυνες. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν από το σημείο που αφήσαν το σκοράρισμα στο προηγούμενο δεκάλεπτο, με τον Χαλιμούρδα να πετυχαίνει 7 πόντους και ο Χατζής (6). Από την άλλη το σκοράρισμα των ΜΓΚ περιορίστηκε από την ενέργεια των Κ9 BC με τον Λάιο Β. να σκοράρει 3 πόντους και από 2 είχαν οι Χρήστου, Λάιος Γ. και Μακρής Α. διαμορφώνοντας το σκορ σε 36-22 για τους γηπεδούχους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο σκληρές άμυνες , κάτι το οποίο βοήθησε τους ΜΓΚ καθώς κατάφεραν και μείωσαν το σκορ. Για φιλοξενούμενους ο Λάιος Β. σκόραρε 6 πόντους, ο Μαρτσάκης (4) και από δυο πόντους είχαν οι Μακρής Π. και Χρήστου, ενώ για τους γηπεδούχους 7 πόντους σκόραρε ο Χαλιμούρδα και από δυο οι Χατζής και Τσάπαλος διαμορφώνοντας το σκορ σε 47-39 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ κάτι που βοήθησε τους Κ9 BC και ιδιαίτερα τον Χατζή ο οποίος σκόραρε 14 πόντους , ο Μυλωνάς (4) , 3 πόντοι από τον Χαλιμούρδα και από δυο πόντους έβαλαν οι Τσιβράς και Μαντάς. Για τους ΜΓΚ ο Λάιος Β. σκόραρε 5 πόντους και από 3 είχαν οι Μαρτσάκης, Πλατοκούκης και Χρήστου, με το σκορ να διαμορφώνεται 72-53 και να δίνει την πρόκριση στους γηπεδούχους .

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές σκοράραν καλυτέρα (8/12 βολές 66,7%,23/42 δίποντα 54,8% και 6/25 τρίποντα 24%), κυριάρχησαν στα ταμπλό με 44 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 6 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 19 ασίστ συνολικά και 6 κλεψίματα με 15 λάθη σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Ηλίας Χαλιμούρδα με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ με 27 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων με double-double παρουσιάστηκε ο Βασίλης Λάιος έχοντας 22 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα με 23 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Νίκος Χατζής ο οποίος σημείωσε double-double με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ,3 ασίστ και 26 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ευστοχία ευστοχία  των νικητών.