Άνετη νίκη με 78-40 για τους KAVLANTA HAWKS απέναντι στους VIKINGS.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Χαλκιαδάκη αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τους Λαδά και Χαλίμο. Ο Μπεχράκης ισοφάρισε αλλά έμελλε να είναι το τελευταίο καλάθι τους για την 1η περίοδο. Αντίθετα οι HAWKS με τους Λαδά και Γεωργομάνο έκαναν το 15-5 ενώ ο Μητσάνης σκόραρε ένα ακόμα καλάθι.

Στο 2ο δεκάλεπτο οι Λέζος, Γεωργομάνος και Βασιλόπουλος αύξησαν τη διαφορά για να μειώσει με τρίποντο ο Λιάκος. ο Λέζος απάντησε αλλά οι Ζαχαράτος και Λιάκος Β. έκαναν το 26-12. Σε εκείνο το σημείο ο Βασιλόπουλος πήρε φωτιά και με 12 πόντους του έκανε το 40-15 του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Λιάκος μείωσε αλλά με φανταστική άμυνα και επίθεση οι γηπεδούχοι έκαναν 17-0 σερί και τέλειωσαν το θέμα πρόκριση. Σκόρερς οι Λαδάς Γ. με 5, Αραβανής με 5 και τους Λέζο, Χαλίμο και Γεωργομάνο. Λίγο πριν τη λήξη ο Ζαχαράτος σκόραρε για 3 αλλά ο Λαδάς Αλ. απάντησε με τον ίδιο τρόπο.

Με 4 πόντους από Χαλκιαδάκη και Μπεχράκη οι VIKINGS μείωσαν ενώ ο Μπεχράκης έκανε και το 66-26. Λέζος και Μαυρογιαννακάκης αύξησαν εκ νέου τη διαφορά αλλά ο Μπεχράκης με 4 ακόμα πόντους και ο Στασάης με 2 έκαναν το 72-34. Ο Καρατζάς με 4 πόντους του και ο Ζαχαράτος από κοντά μείωσαν κι άλλο τη διαφορά ενώ ο Αραβανής με καλάθια στον αιφνιδιασμό έκανε το τελικό 78-40.

MVP της αναμέτρησης ο Βασιλόπουλος με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ και 7 κλεψίματα.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μπεχράκης με 10 πόντους.

Το ματς κρίθηκε: Οι γηπεδούχοι έτρεξαν περισσότερο, πίεσαν αρκετά στην άμυνα και βρήκαν και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό.