Οι… μαφιόζοι, επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά και όντας ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, επικράτησαν με 48-27 των Tune Squad. 

Αρκετά κακό και νευρικό ήταν το ξεκίνημα του αγώνα με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται πολύ να σκοράρουν. Οι τυπικά γηπεδούχοι La Mafia, ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν από νωρίς διαφορά. Όπλο τους, ήταν η εξαιρετική τους άμυνα, αφού δεν δέχτηκαν καλάθι εντός πεδιάς, αλλά μόνο δύο βολές. Το δεκάλεπτο έκλεισε στο 9-2, με τους Μαρδάκη και Ζυγομήτρο να έχουν από 3 πόντους. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι La Mafia, συνέχισαν την εξαιρετική τους άμυνα και διατήρησαν με άνεση την διψήφια διφορά που είχαν, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 19-6. Ο Κατσούδας έβαλε 6 πόντους για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους από 2 έβαλαν οι Τσαντζαλής και Γεωργόπουλος. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι τυπικά γηπεδούχοι, συνέχισαν την εξαιρετική τους άμυνα και με τον Κατσούδα να δίνει ενέργεια, αλλά και τους Λάζο και Μαρδάκη να είναι από κοντά σε άμυνα και επίθεση, έκλεισε την περίοδο στο συν  18, 32-14, τελειώνοντας επί της ουσίας το ματς. Για τους φιλοξενούμενους, Γκούνης και Παπαδάτος προσπαθούσαν στην επίθεση. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το παιχνίδι είχε κριθεί και οι δύο ομάδες δοκίμαζαν διάφορα πράγματα ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το τελικό 48-27, αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι La Mafia, ήταν ουσιαστικοί από την αρχή μέχρι το τέλος και δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του ματς. 

MVP: Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Κατσούδας με 12 πόντους (4/4 βολές, 4/13 δίποντα, 0/3 τρίποντα) 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μανώλης Γυπαράκης με 8 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Γιώργος Μαρδάκης, ήταν συγκινητικός. Σταμάτησε στους 9 πόντους (2/2 βολές, 2/7 δίποντα, 1/5 τρίποντα), είχε 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα. 

Που κρίθηκε: Στην εξαιρετική άμυνα των La Mafia, όπου σε τρία δεκάλεπτα είχαν δεχθεί μόλις 14 πόντους.