Στον δεύτερο γύρο του Atlas Cup προκρίθηκαν οι Μυρμιδόνες, οι οποίοι επικράτησαν 72-61 των Noting But Net. 
Οι νικητές σε πολλές περιπτώσεις έμοιαζαν να βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι, ολοκληρώνοντας το ματς με 14/37 τρίποντα!

Για τους Μυρμιδόνες της αρχαιότητας ηγέτης ήταν ο Αχιλλέας, στη δική μας περίπτωση «Αχιλλέας» ήταν ο Θανάσης Μυλιόρδος, ο οποίος «βομβάρδισε» το αντίπαλο καλάθι έξω από τα 6μ75. Με τρία διαδοχικά δικά του σουτ έξω από τη γραμμή του τρίποντου, η ομάδα του προηγήθηκε 12-7 στα μισά της πρώτης περιόδου. Οι Nothing But Net, όμως, δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους του να ξεφύγουν και για αρκετή ώρα το σκορ «κόλλησε» στο 14-13.

Μετά τα μισά της δεύτερης περιόδου, οι Μυρμιδόνες ανέβασαν την απόδοση τους και με τον Γιάννη Αλεφαντινό να μπαίνει στην επιθετική εξίσωση, ξέφυγαν για πρώτη φορά με +12 (33-21 στο 19’).  Μυλιόρδος και Αλαφαντινός συνέχισαν να «εκτελούν» από την περιφέρεια και μετά την ανάπαυλα, με αποτέλεσμα, μετά από νέο τρίποντο του πρώτου η διαφορά να ανέβει στους 17 πόντους (41-24 στο 21’).  Το επιμέρους σκορ του τρίτου δεκαλέπτου 23-14 , κάτι που επέτρεψε στους Μυρμιδόνες να μπουν στο τέταρτο δεκάλεπτο, έχοντας διαφορά 21 πόντων (59-38).

Οι Nothing But Net δεν το έβαλαν κάτω κι έκαναν την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψουν, μειώνοντας σε 61-49 (34’), ενώ στο τελευταίο λεπτό έριξαν τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο (69-61).  Σε εκείνο το σημείο, όμως, ο Μυλιόρδος πέτυχε ένα απίστευτο τρίποντο εκτός ισορροπίας κι έβαλε «φρένο» στις ελπίδες των αντιπάλων να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή. 

Player of the Game: Ο Γιάννης Αλεφαντινός ήταν η «ήρεμη» δύναμη των Μυρμιδόνων και σχεδόν… αθόρυβα πέτυχε ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ με 18 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ είχε και έξι ασίστ σε 31 λεπτά. Από την άλλη, πρώτος σκόρερ των Nothing But Net ήταν ο Σανάι με 17 πόντους.

Παίκτης κλειδί δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον εκπληκτικό Θανάση Μυλιόρδο, ο οποίος έκανε αυτό που ξέρει να κάνει όσο λίγοι. «Βομβάρδισε» το αντίπαλο καλάθι με 39 πόντους, έχοντας 11/24 τρίποντα!

Που κρίθηκε: Στην απίστευτη ευχέρεια που είχαν οι Μυρμιδόνες έξω από τα 6μ75, με πρωτοστάτη φυσικά τον Μυλιόρδο. Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε κι η ψυχραιμία των νικητών στην τελευταία περίοδο όταν οι Nothing But Net πήγαν να κάνουν το come back.