Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του Atlas Cup το βράδυ της Κυριακής στο Ίλιον οι ανανεωμένες Νυχτερίδες υποδέχτηκαν τους De Troi Bisons και παρότι βρήκαν ισχυρή αντίσταση για 30 λεπτά, έτρεξαν πιο πολύ και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Οι τύποις γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά με τον Η.Αγγελόπουλο (6) Νεκ. Αγγελόπουλο (4) και τα τρίποντα των Σκιαθίτη και Στασινόπουλου αναλαβάνοντας τα ηνία της αναμέτρησης. Οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν χάρη στην εξαιρετική απόδοση του Ρούσσου (9π), για το 18-12 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι "Βίσωνες" ανέβασαν την απόδοση τους στη συνέχεια με τους νεοφερμένους Σαφρά (5π) και Πισκούλη (3π), έπαιξαν καλή άμυνα (Καραφουλίδης 4π στην άλλη πλευρά) και μείωσαν σε απόσταση ενος σουτ (28-25) στου δρόμου τα μισά.

Οι "παλιοσειρές" προσπάθησαν να παρουν την κατάσταση στα χέρια τους για τις Νυχτερίδες μετά τη διακοπή. Στασινόπουλος (7π), Νεκ. Αγγελόπουλος (5π) , Ν. Αγγελόπουλος και Σκιαθίτης (από 3π) χτύπησαν από τα 6.75, ωστόσο Δρακάκης και Ρούσσος με 4 πόντους έκαστος κράτησαν τους De Troi σε κοντινή απόσταση, για το 46-40 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι Νυχτερίδες βρήκαν περισσότερους χωρούς καθώς είχαν πιο πολλές δυνάμεις.  Εβγαλαν ωραίες συνεργασίες κινούμενοι σε up tempo με τους Σκιαθίτη (6), Η.Αγγελόπουλο (5) και Καραφουλίδη (4), ενώ στην αντίπερα όχθη οι ελαφρά κουρασμένοι Bisons δεν κατόρθωσουν να γίνουν απειλητικοί, με το τελικό 68-50 να είναι δίκαιο.

Στα ομαδικά στατιστικά οι νικητές εκτέλεσαν καλύτερα εντός πεδιάς (δίποντα 58-34%, τρίποντα 33-18%) πλην των βολών (40-55%). Υστέρησαν στα ριμπάουντ (35-44), μοίρασαν πιο πολλές ασιστ (17-12), έκλεψαν παραπάνω μπάλες (12-7) και υπέπεσαν σε λιγότερα λάθη (13-19).

Mvp : Στην πρεμιέρα του με double double ο Hρακλής Αγγελόπουλος έχοντας 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.
Παίκτης-Κλειδί:  Δίχως λάθη ο Νεκτάριος Αγγελόπουλος με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 1 μπλοκ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Σαφράς σημειώνοντας 21 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς: Στο τρέξιμο και την απόδοση των νικητών στα τελευταία δέκα λεπτά.