Η PARTOUZAN συνέτριψε τους THUNDERCLUTCH με το απίστευτο 114-22!

Οι γηπεδούχοι έκαναν καταπληκτικό 1ο δεκάλεπτο δεχόμενοι μόλις 4 πόντους από τους Κόλλια και Σαλαμπάντα. Αντίθετα σκόραραν 26 πόντους! Ο Γιαννούδης είχε 8 πόντους, ο Γκόγκας 7, ο Παπανικολάου 6 ενώ συνέβαλλαν και οι Δημητρόπουλος, Πανούσκος από 3 και 2 αντίστοιχα. 

Με σερί 18-0 ξεκίνησαν και το 2ο δεκάλεπτο καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν λύσεις μπροστά αλλά και στην άμυνα είχαν τρομερά προβλήματα. Οι Παπανικολάου και Δημητρόπουλος έκαναν ότι ήθελαν ενώ και ο πανύψηλος Πανταζής κέρδιζε τις μάχες της ρακέτας. Το μόνο που κατάφερε ο Κόλλιας ήταν να σκοράρει 2 τρίποντα αλλά με άλλους 8 πόντους των Δημητρόπουλου, Γκόγκα και Παπανικολάου έγινε το 58-11.

Μόλις 2 πόντους σκόραραν οι φιλοξενούμενοι με τον Κόλλια στο 3ο δεκάλεπτο ενώ η PARTOUZAN 25 ακόμα πόντους με όλη την ομάδα να σκοράρει σε αυτό το δεκάλεπτο. Ο Δημητρόπουλος με τον Παπανικολάου και τον Γιαννούδη ήταν ασταμάτητοι!

Παρόλο που το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό η ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ δεν άφησε το γκάζι. Ο Παπανικολάου με ρεσιτάλ έκανε το 95-13 σκοράροντας 12 πόντους. Ο Πάνος σκόραρε για 3 μειώνοντας αλλά ο Πανούσκος απάντησε. Ο ίδιος παίχτης συνέχισε στο σκοράρισμα για το 111-19 αφού είχε μειώσει ο Σαλαμπάντας με τρίποντο. Ο Καραλούλης σκόραρε και αυτός για 3 αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Γκόγκας για το 114-22.

MVP της αναμέτρησης ο Παπανικολάου με 28 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Ο Κόλλιας ήταν ο πρώτος σκόρερ των THUNDERCLUTCH

Το ματς κρίθηκε: Στις άγριες διαθέσεις της PARTOUZAN που έπιασε ασύλληπτα νούμερα.