Στον δεύτερο γύρο του Atlas Cup προκρίθηκαν οι Retro Stars, οι οποίοι επικράτησαν 61-42 των People Cafe, σε μια αναμέτρηση που ήταν πιο αμφίρροπη, απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. 
Οι δύο ομάδες έδωσαν μια δυνατή μάχη, στην οποία βγήκαν νικητές οι Retro Stars, στηριζόμενοι στις περισσότερες λύσεις που βρήκαν στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα τους που έκανε τη διαφορά όταν έπρεπε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 21-21, αλλά στο δεύτερο μέρος οι νικητές διπλασίασαν την παραγωγικότητα τους σκοράροντας 40 πόντους. Παράλληλα, με την άμυνα τους κράτησαν τους People Cafe στα ίδια επίπεδα (βλ. 21 πόντοι) με το πρώτο μέρος. 
Δεν λένε, άλλωστε, τυχαία ότι η άμυνα είναι αυτή που δίνει τις νίκες, κάτι που ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Οι 7 τάπες των Retro Stars «μιλούν» από μόνες τους για το επίπεδο της έντασης που έβγαλαν στη δική τους πλευρά του παρκέ, ειδικά σε σημεία που η κατάσταση έδειχνε ισορροπημένη.  
Player of the Game ήταν ο Γιώργος Νιφόρας, ο οποίος ηγήθηκε στο ξέσπασμα που έκανε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο. Μέτρησε 21 πόντους με 10/17 δίποντα, ενώ πρόσθεσε 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 5 τάπες σε 33 λεπτά. Από την άλλη, ξεχώρισε ο Άγγελος Μυλωνάς με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 τάπες.
Παίκτης κλειδί ήταν ο Βασίλης Παπαγιαννίδης, ο οποίος «άγγιξε» το νταμπλ νταμπλ (8 πόντοι, 14 ριμπάουντ). Μαζί με τον Λιγνό (11ριμπ.), «καθάρισαν» όλα τα… σκουπίδια στο «ζωγραφιστό», έχοντας 9 αμυντικά και 5 επιθετικά. 
Που κρίθηκε: Στο ξέσπασμα των Retro Stars στο δεύτερο ημίχρονο, όπου το επιμέρους σκορ ήταν 40-21 υπέρ τους. Μετά την ανάπαυλα οι νικητές έκαναν πολύ καλή δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ.