Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός» της Καισαριανής,το Rainbow αντιμετώπισε τους Glory Road, για τον 1ο γύρο του Atlas Cup, με νικητές τους γηπεδούχους, με σκορ 76-70, μετά από μία σπουδαία «μάχη».

Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Ζάβρας πέτυχε τους πρώτους έξι πόντους (6-2) των «κοκκινόμαυρων». Τα καλάθια των Γ. Σεϊμένη και Τσανάκα ισοφάρισαν την αναμέτρηση στους 10 πόντους, με την περίοδο να ολοκληρώνεται με σκορ 19-14, μετά από καλάθι του Β. Σεϊμένη στην εκπνοή της.

Το πρώτο εντός πεδιάς καλάθι του δεύτερου δεκαλέπτου, ήρθε από τον Μανωλιάδη, μετά από τρία λεπτά αγώνα. Τα τρίποντα των Μανίκα και Ακρίβου (30-24), έδωσαν «αέρα» έξι πόντων στους Rainbow, όμως, με σερί 5-0 και buzzer-beater τρίποντο του Γ. Σεϊμένη, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με σκορ 30-29.

Το τρίτο δεκάλεπτο, αποτέλεσε ένα ρεσιτάλ ευστοχίας έξω από τα 6.75 και για τις δύο ομάδες, με καμία στο τέλος του, να μην καταφέρνει να «ξεφύγει» στο σκορ. Γεωργιάδης (2), Μόνος, Ακρίβος, Μανίκας για τους Rainbow… Χαμντάν, Τσανάκας, Τσάπαλος για τους Glory, και… 53-51.

Το τελευταίο δεκάλεπτο, είχε την υπογραφή του Γιώργου Μπάλα, με τον playmaker των Rainbow να σκοράρει 11 πόντους σε αυτό το διάστημα, με τρία τρίποντα. Ο Γ. Σεϊμένης προσπάθησε να αλλάξει την έκβαση της αναμέτρησης, με ορισμένες εντυπωσιακές ενέργειες, αλλά, την κρίσιμη ώρα, είδε το ντεπόζιτο των περισσοτέρων συμπαικτών του να αδειάζει από ενέργεια. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα του Αντώνη Παπαδήμα (coach Rainbow) να διαχειριστεί άψογα τα τελευταία λεπτά του ματς και να πάρει το ροζ φύλλο, που τους στέλνει στον δεύτερο γύρο  του Atlas Cup.

MVP: Ο Σωτήρης Μανίκας μπορεί να μην σκόραρε πολύ, αλλά κατάφερε να γεμίσει την στατιστική του, έχοντας συνεισφορά σε πολλούς τομείς. Τελείωσε το παιχνίδι με εφτά πόντους, δέκα ριμπάουντ, έξι ασίστ και ένα κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί: Ο Γιώργος Μπάλας με 19 πόντους, εκ των οποίων οι έντεκα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Επιπλέον, μάζεψε πέντε ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο  Γιάννης Σεϊμένης με 27 πόντους, έξι ριμπάουντ και δύο ασίστ.

Που κρίθηκε το ματς: Σε μία μοιρασμένη στατιστική, όσον αφορά τις επιθέσεις και την ευστοχία των δύο ομάδων, η μεγάλη διαφορά σημειώθηκε στα ριμπάουντ (41-32) και τις ασίστ (20-9) υπέρ του Rainbow.