Άνετη επικράτηση για τους ΡΟΥΓΚΗΧΤΡΕΣ με 67-44 απέναντι στους SALLAS MAVERICKS.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Λασκαρίδη και Ρούσσο αλλά ο Τσουκάτος απάντησε με τρίποντο. Με τον ίδιο τρόπο σκόραρε ο Τζαβάρας για να μειώσει εκ νέου ο Κρεμαστάς. Με ένα φανταστικό σερί όμως με τους Λασκαρίδη, Ζαλμά και Σαρρή ήρθε το 18-7. Ο Γλεντής με τρίποντο μείωσε αλλά ο Σαρρής από κοντά έκανε το 20-12.

 Με τρίποντο του Ζαλμά η διαφορά ξέφυγε στους 10 ενώ οι Τζαβάρας και Ρούσσος έκαναν το 27-15. Ο Φαρόπουλος μείωσε με τρίποντο για να έρθει η απάντηση πάλι από Τζαβάρα και Ρούσσο. Οι Χριστοδούλου και Κρεμαστάς με σουτ έκαναν το 31-22 ενώ από ένα καλάθι στο τέλος σκόραραν οι Ρούσσος και Κρεμαστάς. 

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν στην αρχή του ημιχρόνου αλλά οι Πάτσης και Λασκαρίδης είχαν απάντηση. Ο Καλαιτζίδης από κοντά μείωσε ενώ ο Φαρόπουλος με καλάθι και φάουλ έφερε τη διαφορά στους 8. Με τον Ρούσσο όμως που σκόραρε 4 πόντους οι Rougixtres ανέβασαν τη διαφορά στους 12. Ο Καλαιτζίδης κατάφερε να τρυπώσει στη ρακέτα και να σκοράρει ξανά αλλά ο Ζαλμάς σκόραρε επίσης για 2. Μάλιστα στο τέλος του δεκαλέπτου ο Πλαμαντούρας σκόραρε τρίποντο για το 50-36.

Με τους Λασκαρίδη και Σαρρή να σκοράρουν στην αρχή της 4ης περιόδου τα πράγματα έγιναν σχεδόν αδύνατα για τους MAVERICKS. Ο Χατζηκοκολάκης μείωσε αλλά με τρίποντο του Σαρρή και δυο καλάθια του Πάτση έγινε το 62-40. Ο Γλεντής σκόραρε αλλά αυτή τη φορά ο Ρούσσος σκόραρε τρίποντο. Ο Κατσάμπης με σουτ έκανε το 66-44 για να έρθει η τελευταία βολή του Πάτση για το 67-44.

MVP της αναμέτρησης ο Πάτσης με 12 πόντους και 16 ριμπάουντ.

για τους SALLAS MAVERICKS ξεχώρισε ο Χριστοδούλου με 7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

το ματς κρίθηκε: στα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας στα δίποντα για τους γηπεδούχους και στην συνολικά καλύτερη εικόνα σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού.