Στην πρεμιέρα του πρώτου γύρου του Atlas Cup οι Ροζ Πάνθηρες αντιμετώπισαν τους Unbroken σε ένα ματς θρίλερ. Οι ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία για την συνέχεια του τουρνουά, με τους φιλοξενούμενους όντας πιο εύστοχοι να κερδίζουν στις λεπτομέρειες τους γηπεδούχους μπαίνοντας με το δεξί στο κύπελο .

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο με μεστές άμυνες και γρήγορο παιχνίδι , κάτι που απεικονίζεται και στο σκορ περιόδου με τους φιλοξενουμένους να έχουν προβάδισμα έξι πόντων για την συνέχεια του ματς με σκορ πρώτης περιόδου 12-18. Για τους Ροζ Πάνθηρες ξεχώρισε ο Παπακωνσταντής (8), ενώ για τους Unbroken ο Ριζάς (7).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο άνοιξε το παιχνίδι, αφού βλέπαμε αρκετά πάνω-κάτω και από τις δύο ομάδες, οι γηπεδούχοι κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και μείωσαν το σκορ. Οι 4 πόντοι από τον Ανδρεαδάκη, οι 3 των Κουλελή, Καραγιαννάκη και οι 2 από τους Πούλο, Αϊβαλιώτη μείωσαν την διαφορά στους 4 πόντους με την λήξη του πρώτου μέρους. Για τους Unbroken ο Ζάτας σκόραρε 4 πόντους και από 3 είχαν οι Κοζαρίδης και Λυμούρης διαμορφώνοντας το σκορ σε 28-32 για τους φιλοξενουμένους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο και οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο σκληρές άμυνες , κάτι το οποίο αποτυπώνεται στο σκορ περιόδου. Η κάθε ομάδα σκόραρε μόνο 8 πόντους δείχνοντας την μαχητικότητα και το πάθος που τους διακατείχε. Για φιλοξενούμενους ο Νικολακόπουλος σκόραρε 4 πόντους ενώ για τους γηπεδούχους επίσης 4 πόντους σκόραρε ο Ανδρεαδάκης διαμορφώνοντας το σκορ σε 36-40 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Ο Καραγιαννάκης έβαλε 5 πόντους εκ των οποίων οι δυο ήρθαν σε χρόνο μηδέν καθώς έστειλε το ματς στην παράταση , ο Αϊβαλιώτης (4) και από 2 πόντους είχαν οι Γαλιγάλης και Ανδρεαδάκης για τους φιλοξενούμενους. Από την άλλη πλευρά οι Unbroken με τον Ριζά (4), Νικολακόπουλο (3) και οι δυο πόντοι του Λυμούρη δεν ήταν αρκετοί από το να κρατήσουν την διαφορά που είχαν χτίσει στα προηγούμενα δεκάλεπτα, με το σκορ 49-49 να οδηγεί το ματς στην παράταση .

Στην παράταση η ευστοχία των γηπεδούχων και πιο συγκεκριμένα του Ριζά (8) και Λυμούρη (4) αποδείχθηκε εμπόδιο για τους Πάνθηρες, πάρα την προσπάθεια που κατέβαλε ο Αϊβαλιώτης (7), δίνοντας στην πρόκριση στους τυπικά φιλοξενούμενους για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

MVP:  Αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ριζάς με 21 πόντους. Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο Ισίδωρος Ανδρεαδάκης έχοντας 13 πόντους.

Το παιχνίδι κρίθηκε πείσμα και ευστοχία  των νικητών.