To βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ, για τον πρώτο γύρο του AtlasCup, οι Unfamous υποδέχτηκαν τους Itah Jazz, σε μία μάχη για το εισιτήριο στην επόμενη φάση, το οποίο κατέληξε στους γηπεδούχους, που πάντως έκαναν τα εύκολα δύσκολα στο τρίτο δεκάλεπτο.

Οι Ιtah Jazz μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι με ένα γρήγορο 5-0,  για να ακολουθήσει ένα σερί 10-0 των Unfamous, με μπροστάρη τον πολύ καλό Αντωνόπουλο. Οι Jazz, ύστερα από ένα πεντάλεπτο επιθετικής δυστοκίας, ισορρόπησαν κάπως την κατάσταση με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να κλείνει με σκορ 15-9

Στη δεύτερη περίοδο οι Unfamous κατάφεραν από νωρίς να αυξήσουν το προβάδισμα τους. Με ένα αρκετά γρήγορο 8-0 έφεραν τη διαφορά στους 14 πόντους (23-9). Οι φιλοξενούμενοι επιχειρούσαν να βρουν σκορ από τη γραμμή των 6,75, χωρίς όμως ιδιαίτερη τύχη. Χάρη σε δύο τρίποντα του Σίνα και ένα τρίποντο του Αντωνόπουλου, το ημίχρονο τελείωσε με τους ασπρόμαυρους να έχουν ένα καλό προβάδισμα (32-18).

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο tempo. Οι γηπεδούχοι είτε από τη ρακέτα είτε από το τρίποντο σκόραραν κατά ριπάς, με αποτέλεσμα η διαφορά να εκτοξευτεί στους 22 πόντους (47-25) στα μέσα του δεκαλέπτου. Εκεί όμως οι Ιtah Jazz βρήκαν αντίδραση. Με τρία συνεχόμενα τρίποντα (δύο εξ αυτών του Γιαζιτζή) και ένα καλάθι του Σπανού έτρεξαν ένα σερί 11-0 ροκανίζοντας το προβαδίσμα του αντιπάλου τους, κλείνοντας μάλιστα την τρίτη περίοδο στο -8 (49-41).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ένα γρήγορο τρίποντο του Κυριακίδη διαμόρφωσε το 49-44 και οι Ιtah Jazz φάνηκε να μπαίνουν για τα καλά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Ωστόσο, κάπου εκεί τους βγήκε η κούραση και σε συνδυασμό με την κατακόρυφη βελτίωση της απόδοσης των Unfamous είχαμε ξανά αλλαγή των ισορροπιών. Με πλουραλισμό στην επίθεση, οι γηπεδούχοι έκαναν ένα τρομερό ξέσπασμα πραγματοποιώντας ένα ενυπωσιακό σερί 17-0 (66-44) εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη με φάση με τελικό σκορ 70-47.

Στα ομαδικά στατιστικά, ξεχώρισαν τα 12 τρίποντα των Unfamous έναντι 9 των Itah Jazz αλλά και η φοβερή επίδοση των ασπρόμαυρων στον τομέα των ριμπάουντ, έχοντας 43 αμυντικά και 16 επιθετικά. Μάλιστα ο Πρίφτης μάζεψε 23 (!) σκουπίδια και ο Πετρόπουλος 18. 

Player of the game: Ο Νίκος Πετρόπουλος είχε το υψηλότερο efficiency για την ομάδα του (22), με 8 πόντους, 18 ριμπάουντ, 2 ασσίστ και κανένα λάθος

Παίκτης κλειδί: Ο Αντωνόπουλος ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 18 πόντους (4/6 β., 1/3 δ., 4/10 τρ.)

Για τους Ιtah Jazz ξεχώρισε ο Χρήστος Σπανός με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασσίστ, 2 κλεψίματα και μία τάπα 

Πού κρίθηκε το ματς: Στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν οι Unfamous εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την κούραση των αντιπάλων τους.