Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός» της Καισαριανής, η Χαβαλένθια by PwC αντιμετώπισε τους Slow Leopards, για τον 1ο γύρο του Atlas Cup, με νικητές τους γηπεδούχους, με σκορ 87-37.

Η πρώτη περίοδος, ήταν και η καλύτερη για τη Χαβαλένθια, που με μπροστάρη τον Ροδάκη (αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο), έφτασε να προηγείται με 29-4.
Από την άλλη, η δεύτερη, ήταν η χειρότερή της, την οποία και νίκησαν με 15-11. Ο Καραμπεσίνης σκόραρε για τρεις για το 29-7, ο Ροδάκης απάντησε με γκολ-φάουλ και τρίποντη «βόμβα» από τα 9 μέτρα (37-9) και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα με σκορ 44-15.

Το ρόλο του Ροδάκη στο Β΄μέρος ανέλαβε ο Καραγιαννίδης, που συνολικά σκόραρε τέσσερις φορές έξω από τα 6.75. Ο Μπουντουκίδης με τρεις διαδοχικές φάσεις καρμπόν, ανέβασε τη διαφορά στους 36 (56-20), ο Λουλούδης βρήκε και αυτός στόχο από μακριά λίγο αργότερα, για το +40 (65-25), με τον Δημόπουλο να απαντά στην εκπνοή (65-28).

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις το τελευταίο δεκάλεπτο, απλά περιμένοντας να μάθουμε το τελικό σκορ. Η Χαβαλένθια με επιμέρους 20-9, πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και συνάμα την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Atlas Cup.

MVP: Ο Γιώργος Παντσιόπουλος με οχτώ πόντους, 20 ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο και τρεις τάπες.

Παίκτης κλειδί: Ο Γεράσιμος Καραγιαννίδης με 18 πόντους, έξι ριμπάουντ, τρεις ασίστ και ένα κλεψιμο.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παναγιώτης Δημόπουλος με οχτώ πόντους, εφτά ριμπάουντ τρεις ασίστ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε το ματς: Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στους δύο αντιπάλους ήταν εμφανής, με τη Χαβαλένθια by PwC να παίρνει την πρόκριση χωρίς να χρειάζεται να «ιδρώσει».