Σε ένα πανέμορφο παιχνίδι η ARTEMIS πήρε τη νίκη με 73-61 απέναντι στους μαχητικούς BEASLEYS!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Διονυσόπουλο και Κωνσταντίνου αλλά ο Καραγιαννίδης μείωσε. Με δυο τρίποντα των αδερφών Καραγιαννίδη μάλιστα πέρασαν μπροστά. Ο Χατζηγεωργιάδης όμως απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Ο Σφογγάρης έκανε το 12-10 για να ακολουθήσουν οι βολές του Χατζηγεωργιάδη και σουτ του Καστάνη.

Με τους Καστάνη και Καραγιαννίδη οι BEASLEYS πέρασαν μπροστά στο 2ο δεκάλεπτο ξανά. Στο καλάθι του Βήχου απάντησε με τρίποντο ο Γιαννούλιας. Μάλιστα κατάφεραν να ξεφύγουν για πρώτη φορά με 5 με 2 καλάθια του Γιάννη Καραγιαννίδη. Με τον Βήχο όμως μετά από ωραία ενέργεια και καλάθι δυο πόντων και τον Νικολόπουλο στον αιφνιδιασμό οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση. Μάλιστα με έμμεσο τρίποντο του Διονυσόπουλου πέρασαν και μπροστά. Ο Καραγιαννίδης Γιάννης έκανε το 30-31 για να έρθει και το τρίποντο του Άγγελου για το 30-34.

Η ARTEMIS μπήκε δυνατά στο 3ο δεκάλεπτο και μείωσε με τρίποντο του Νικολόπουλου. Μάλιστα οι Χατζηγεωργιάδης και Διονυσόπουλος έκαναν το 37-36. Σε εκείνο το σημείο ο Κωνσταντίνου με 4 πόντους και ο Βήχος έφεραν το ματς στο 43-38. Και πάλι όμως ο Δραγκιώτης με τρίποντο και ο Καραγιαννίδης Α. έβαλαν μπροστά την ομάδα τους. Ο Νικολόπουλος όμως κατάφερε να κάνει το 47-45 στο μεγάλο ντέρμπι.

Ο φανταστικός Καραγιαννίδης Α. με 2/3 τρίποντα στο ξεκίνημα έκανε το 47-49 και ο Ξενάκης έδωσε αέρα 4 πόντων στην ομάδα του. Η ARTEMIS όμως με φοβερή άμυνα και τον Χατζηγεωργιάδη Βασίλη να σκοράρει 8 πόντους έκανε την ανατροπή. Ο Καραγιαννίδης μείωσε εκ νέου αλλά ο Κωνσταντίνου 5 πόντους έκανε το 63-55. Ο Καστάνης με τρίποντο κατάφερε να μειώσει δίνοντας ελπίδα στην ομάδα του αλλά με 2 τρίποντα του Χατζηγεωργιάδη Β. ολα τελείωσαν.

MVP ο Κωνσταντίνου με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Καραγιαννίδης Άγγελος με 31 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην κούραση των BEASLEYS στο τέλος καθώς είχαν μόλις μια αλλαγή και στην αποτελεσματικότητα των Κωνσταντίνου και Χατζηγεωργιάδη που έκανε τα πάντα στο τελευταίο δεκάλεπτο!