Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός» της Καισαριανής, το Cobra Kai (Division 2) αντιμετώπισε τους Μυρμιδόνες (Division 1), για τον 2ο γύρο του Atlas Cup, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 75-63, δυσκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Το πρώτο καλάθι της αναμέτρησης ήρθε με σουτ τριών πόντων από τον Τριχιά. Ο Αλεφαντινός Γιώργος απάντησε με τον ίδιο τρόπο και λίγο αργότερα, ο Μουτεβελής έδωσε προβάδισμα με 8-5 στην ομάδα του. Μανσούρ και Φραγκογιάννης σκόραραν για το 9-8 και οι «κόμπρες» δεν έχασαν ξανά το προβάδισμά τους στην πρώτη περίοδο, την οποία και νίκησαν με 23-15.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο δεύτερο δεκάλεπτο και με τέσσερις γρήγορους πόντους του Ρίπη και νέο τρίποντο του Τριχιά, «ευτύχησαν» να προηγηθούν με 32-18. Το διάστημα που ακολούθησε άνηκε στους Μυρμιδόνες, που με επιμέρους 14-7 και μπροστάρη τον Μουτεβελή, κατάφεραν να «ψαλιδίσουν» τη διαφορά στους 7 (39-32).

Η τρίτη περίοδος, ήταν αυτή που γύρισε «τούμπα» τον αγώνα για τους Μυρμιδόνες, αν και οι «κιτρινόμαυροι» στα πρώτα της λεπτά πήραν νέο διψήφιο προβάδισμα (44-32) μετά από καλάθι του Μανσούρ και γκολ-φάουλ του Φραγκογιάννη. Σερί 12-0 για τους Μυρμιδόνες με νέο «ξέσπασμα» από Μουτεβελή και βοήθεια στο σκοράρισμα από Ραπτοδήμο, Κακκαβά και…44-44. 

Οι δύο ομάδες μάλιστα, μπήκαν στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης με τους Μυρμιδόνες μπροστά με 49-46. Ο Τριχιάς με νέα τρίποντη «βόμβα» ισοφάρισε στους 49 πόντους. Το ματς πήγαινε πόντο-πόντο, μέχρι που ήρθε το σουτ του αγώνα από τον Ραπτοδήμο. Ο εμπειρος φοργουορντ με τρίποντο διαμόρφωσε το 59-55, δίνοντας «αέρα» τεσσάρων πόντων στην ομάδα του. Τα πόδια των παικτών του Cobra Kai «κόπηκαν» και με νέα εύστοχα σουτ των Κακκαβά, Χατζηαγγελή και Μουτεβελή… οι Μυρμιδόνες «έφτασαν» στο τελικό 75-63.

MVP: Ο Νίκος Μουτεβελής με 22 πόντους, έξι ριμπάουντ, τρεις ασίστ και τρια κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί: Ο Μιχαήλ Χατζηαγγελής  με δέκα πόντους, οχτώ ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο και τρεις τάπες.
Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ματθαίος Μανσούρ στο επίσημο ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα», με 15 πόντους, πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, έξι κλεψίματα και δύο τάπες.

Που κρίθηκε το ματς: Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, εκεί όπου οι Μυρμιδόνες έδειξαν να έχουν περισσότερα αποθέματα ενέργειας και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο τους. Σημαντική και η παρουσία του Γιάννη Αλεφαντινού στην τελευταία περίοδο, με συμβολή και στις δύο πλευρές του παρκέ.