H παρέα του Νίκου Πετρόπουλου, εκτελούσε από την περιφέρεια σα να πετά... βότσαλα στην παραλία (13/37 τρίποντα), επικράτησε με 76-38 των FBC και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Atlas Cup.

Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου δεκαλέπτου, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι – χέρι στο σκορ. Οι Unfamous, με 4 πόντους του Πετρόπουλου και 3 των Αντωνόπουλου και Κριτσαντώνη και Γκούμα, έκλεισαν την περίοδο στο συν 8, 15-7. Για τους τυπικά γηπεδούχους, 5 πόντους έβαλε ο Μπανταβάνης.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι, είδαν να μπαίνει στην εξίσωση ο Αργυριάδης, ο οποίος τα έκανε όλα στο παρκέ σημειώνοντας 7 πόντους, ενώ 6 σημείωσε ο Αγγελής. Για τους FBC, 3 έβαλε ο Παρτσινέβελος.

Όσο παιρνούσε η ώρα στο ματς, οι Unfamous ανέβαζαν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Ο Φοίβος Αντωνόπουλος, θύμισε για λίγο τον παλιό παίκτη του Αμαρουσίου και με 8 πόντους σε εκείνο το διάστημα, ηγούνταν για την ομάδα του. Τελικά, οι «μαύροι» έκλεισαν το δεκάλεπτο στο συν 22, 53-31, τελειώνοντας επί της ουσίας το ματς. Δημητράκης και Παρτσινέβελος, πάλευαν για την ομάδα τους με 6 και 4 πόντους αντίστοιχα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού δεν μπορούσε να αλλάξει. Οι Unfamous διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους, ο Νίκος Πετρόπουλος έπαιζε στο 100% για να βγει MVP και τελικά το κατάφερε. Η ομάδα του, πανηγύρισε τη νίκη με 76-38 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Atlas Cup.

MVP: Τα κάνει όλα και συμφέρει. Σέντερ τσέπης. Ο Νίκος Πετρόπουλος είχε 10 πόντους (1/1 βολές, 3/7 δίποντα, 1/1 τρίποντα), μάζεψε 16 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, είχε 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σταύρος Μπανταβάνης με 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη.

Παίκτης Κλειδί: Ο Γιάννης Πρίφτης με 13 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 1 λάθος.