Μια ακόμα φανταστική εμφάνιση από τους FREAKS που επικράτησαν με 60-34 του Χάους!

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Πούλο για το 0-4 αλλά ο Φανουργιάκης μείωσε και ο Φελεμέγκας με τρίποντο έκανε το 5-4. Νέο προβάδισμα με τον Τσιαμπόκαλο για το Χάος αλλά ο Φανουργιάκης με 5 πόντους έκανε την ανατροπή. Ο Λάμπος μείωσε αλλά ο Φελεμέγκας με τρίποντο έκανε το 16-8.

Ο Αγγελακόπουλος σκόραρε στην αρχή αλλά ο Καραπιστόλης απάντησε ενώ ο Λάμπος με έμμεσο τρίποντο έκανε το 20-13. Αγγελακόπουλος και Νάκος έγραψαν το 24-13 για να απαντήσει ο Πούλος με έμμεσο τρίποντο. Ο Κουρεντζής με σουτ αύξησε τη διαφορά αλλά ένα τρίποντο του Τσιαμπόκαλου και ένα σουτ του Καραπιστόλη έκαναν το 28-21. Ο Φελεμέγκας όμως με τρίποντο και ο Φανουργιάκης με έμμεσο τρίποντο έκαναν το 34-22.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά. Με 6 πόντους του Φανουργιάκη ξέφυγαν με 16 αλλά οι Αλεξόπουλος και Καραπιστόλης μείωσαν. Με τρίποντο του Αγγελακόπουλου και σουτ του Ξυδούς έγινε το 45-27 για να μειώσει με τρίποντο λίγο πριν το τέλος ο Καραπιστόλης.

Το 4ο δεκάλεπτο άνηκε μόνο στους FREAKS. Με φοβερό μπάσκετ και σερί 15-0 κλείδωσαν τη νίκη-πρόκριση. Ο Φανουργιάκης που ήταν ασταμάτητος για ένα ακόμα παιχνίδι σκόραρε 8 σερί πόντους για να έρθει ο Ζορμπάς με 4/4 βολές και ο Νάκος από κοντά να ολοκληρώσουν τον θρίαμβο. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κοραλή που μόλις είχε περάσει στο παρκέ και τον Αλεξόπουλο στο τελικό 60-34.

MVP  της αναμέτρησης ο Φανουργιάκης με 22 πόντους και 14 ριμπάουντ.

για το Χάος ξεχώρισε ο Καραπιστόλης με 9 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Το Χάος έπαιζε χωρίς αλλαγή στο παιχνίδι οπότε σε αρκετά σημεία η κούραση έφερνε λάθη και αστοχία. Αντίθετα οι FREAKS δεν έριξαν σε καμία στιγμή του παιχνιδιού την απόδοση τους και επιβλήθηκαν σε όλους τους τομείς. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τα 60 ριμπάουντ (19 επιθετικά!).