Σε ένα ματς διαφήμιση για το Atlas, οι Rainbow ήταν πιο ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, έβαλαν μεγάλα σουτ, παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, επικρατώντας με 83-76.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξαιρετικός. Αμφότερες οι ομάδες ήταν τρομερές επιθετικά. Οι Rainbow, ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με 26-16, με τον Ακρίβο να βάζει 9 πόντους με τρία τρίποντα. Για τους Ionians, από 5 έβαλαν οι Κοτζαμάνης και Θεοδώρου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι δύο ομάδες σκόραραν κατά ριπάς (22-22 το δεκάλεπτο) με τους φιλοξενούμενους να κλείνουν το ημίχρονο στο συν 10, 46-36, με τον Ακρίβο να το βλέπει… βαρέλι και να φτάνει στους 20. Για τους Ionians, ο Σερβίου είχε 7 πόντους, όσους και ο Παππάς.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Χριστίδη έβγαλε αντίδραση. Βρήκε πολλά από πολλούς, είχε ενέργεια, πάθος και με τρομερή αυταπάρνηση έτρεξε ένα επιμέρους 20-12 σερί για να μειώσει στους 2, 58-56, με το τέλος της τρίτης περιόδου, βάζοντας… φωτιά στο ματς.

Η τελευταία περίοδος, ήταν εντυπωσιακή. Οι Ionians κατάφεραν να περάσουν και μπροστά στο σκορ, όμως μεγάλα σουτ των Rainbow με τους Γεωργιάδη και Μανίκα πήραν τα ηνία και έφτασαν τελικά στη νίκη πρόκριση με 83-76. Οι Ionians, μπορεί να μην προκρίθηκαν, αλλά κέρδισαν τις εντυπώσεις.

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Αριστείδης Ακρίβος με 24 πόντους (5/6 βολές, 2/3 δίποντα, 5/13 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Μαρούλης με 12 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 τάπα και 3 λάθη.

Παίκτης Κλειδί:  Ο εγκέφαλος της ομάδας. Ο Γιώργος Μπάλας είχε 8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι Μανίκας και Γεωργιάδης στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα!