Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με συγκλονιστικό φινάλε οι INDIANA PAGERS επικράτησαν με 48-55 των MIAMI BRICKS! 

Το σκορ άνοιξε ο Αδαμόπουλος για να έρθει το τρίποντο του Σαράντου σαν απάντηση. Μάλιστα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 9-4 με τον Σπυρόπουλο. Ο Στιβακτάκης μείωσε αλλά ο Σαράντου έκανε το 11-8. Με 2 καλάθια του Αδαμόπουλου ήρθε η ανατροπή αλλά οι Γλύκας και Σαράντου έκαναν το 15-12.

Νέα ανατροπή για τους φιλοξενούμενους στην αρχή του δεκαλέπτου με τος Καρασούλο Γ. και Καρανάσιο. Οι BRICKS όμως είχαν την απάντηση και με τους Πολυδωράκη από κοντά, Σαράντου και Σπυρόπουλο. Ο Πάνος Καρασούλος μείωσε ξανά αλλά ο Σπυρόπουλος έκανε το 25-19 ενώ το σκόρ μείωσε ο Στιβακτάκης λίγο πριν το τέλος. 

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό για τη συνέχεια καθώς οι INDIANA μπήκαν δυνατά και με σερί 8-0 γύρισαν τούμπα το ματς. Ο Δερβεντζής είχε 4 πόντους όπως και ο Αδαμόπουλος. Ο Σαράντου ευστόχησε σε τρίποντο ενώ ο Τσαντές έκανε το 32-31. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με καλάθια εκατέρωθεν για το 38-37 του δεκαλέπτου.

Με καλάθια των Δερβεντζή και Καρανάσιου έγινε το 39-43. Τελικά ο Σαράντου ισοφάρισε εκ νέου για το 45-45. Ένα τρίποντο του Σαράντου ξανά έδωσε το προβάδισμα στους MIAMI αλλά εκεί ήταν και το καθοριστικό σημείο καθώς οι INDIANA PAGERS με φανταστικό τελευταίο δίλεπτο κλείδωσαν την πρόκριση. Ο Στιβακτάκης σκόραρε για 3 για να έρθει ο Καρασούλος Γ. να κάνει το 48-53. Με 1/2 βολές του Δερβεντζή και 1/2 του Στιβακτάκη ήρθε το τελικό 48-55.

MVP της αναμέτρησης ο Αδαμόπουλος με 16 πόντους και 13 ριμπάουντ.

για τους MIAMI ξεχώρισε ο Σπυρόπουλος με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στο τελευταίο δίλεπτο του παιχνιδιού όπου οι PAGERS κατάφεραν να σκοράρουν τα κρίσιμα σουτ που χρειάζονταν ενώ κατάφεραν να μη δεχτούν κανένα καλάθι. Καθοριστικό στατιστικό και η διαφορά στα ριμπάουντ έχοντας 13 περισσότερα.