Οι Terror East πήραν την πρόκριση για τους «32» του Atlas Cup, καθώς μπόρεσαν να «λυγίσουν» τους Munchies Reloaded με 50-45. 
Όπως «προδίδει» και το τελικό αποτέλεσμα, τον πρώτο λόγο είχε η άμυνα και το 23-9 της τρίτης περιόδου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. 

Οι Munchies Reloaded ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς, άρχισαν να «χτίζουν» από νωρίς διψήφια διαφορά (14-4 στο 14’) και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Καρανίκας έκανε το 22-7! Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Terror East έβαλαν μόλις 4 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο κι έμοιαζαν να μην μπορούν να σκοράρουν ούτε με… αίτηση. 

Μετά την ανάπαυλα, όμως, τα δεδομένα άλλαξαν, οι τυπικά φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Σταδιακά ανέτρεψαν την κατάσταση και με δύο σερί τρίποντα του Στόκα προηγήθηκαν 32-26 (28’)! Το highlight του αγώνα, πάντως, ήταν το buzzer beater τρίποντο του Ντεντόπουλου από το κέντρο, με το οποίο οι Terror East προηγήθηκαν 37-31 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι Munchies Reloaded με πρωταγωνιστή τον Αδαμόπουλο έκαναν την ύστατη προσπάθεια να ανατρέψουν την κατάσταση, μείωσαν σε 41-43 (37’), αλλά στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα η φυσιολογική κούραση τους λύγισε, με δεδομένο ότι ήταν μόλις 6 ή όπως είπαν 5,5. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχασαν έξι βολές στα τελευταία λεπτά, την ώρα που οι τυπικά φιλοξενούμενοι έβαλαν αυτές που έπρεπε και πήραν την πρόκριση. 

Player of the Game: Ο Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος ολοκλήρωσε το ματς με νταμπλ νταμπλ (13 πόντους και 20 ριμπάουντ), δηλώνοντας «παρών» σε καθοριστικά σημεία. Παράλληλα, είχε και το highlight του αγώνα, αλλά ενδεχομένως κι ολόκληρης της δεύτερης φάσης του κυπέλλου. 

Παίκτης κλειδί ήταν ο Γιάννης Μπόζας, ο οποίος με τρίποντο έβαλε για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ (26-25 στο 27’), ενώ με κρίσιμες βολές στα τελευταία λεπτά συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη. Συνολικά, μέτρησε 16 πόντους (5/15 σουτ) κι ήταν ο πρώτος σκόρερ τω νικητών.

Που κρίθηκε: Σε ένα τόσο «κλειστό» ματς, η ομάδα που κάνει επιμέρους 23-9 σε μια περίοδο έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Terror East σημείωσαν 23 στο τρίτο δεκάλεπτο και 27 στα άλλα τρία! Βέβαια, τα πάντα ξεκίνησαν από την άμυνα.