Στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου για το Atlas Cup οι Απροσάρμοστοι αντιμετώπισαν τους Πέρα Κλουμπ Μπασκετμπώλ και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του τουρνουά.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο δυναμικά με πρωταγωνιστές τους Χρόνη (6), Καναβό (5) και Ράπτη από 3 πόντους. Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Απροσάρμοστων δεν ξεκίνησε το ίδιο εύστοχα με τους Αψερίδη (4) και Σαχινίδη (2) να διαμορφώνουν το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου σε 14-7.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι σκληρές άμυνες των παιχτών των φιλοξενούμενων οδήγησαν την ομάδα τους να μειώσει το σκορ. Οι άμυνες αυτές, τους έδωσαν και επιθετική ροή με τους Ορφανίδη (10), Σωτηρίου (4), Μητράκο (3) και από δυο πόντους οι Σαχινίδης και Κανδήλας. Από την άλλη οι Πέρα Κλουμπ Μπασκετμπώλ με τους Ασφή (6), Μακρή και Ράπτη από (4) και ο Καναβός από δυο πόντους , με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 30-26.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έπαιζαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ κάτι που ευνόησε τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα των Απροσάρμοστων συνέχισε να μειώνει την διαφορά με τους Ορφανίδη (10), Στεφανέα (4) και από τρεις πόντους οι Μητράκος και Κανδήλας, παίρνοντας πρώτη φορά στο παιχνίδι κεφάλι στο σκορ στο τέλος της τρίτης περιόδου. Από την άλλη ο Καναβός (11) και οι Μακρής, Ασφής και Ράπτης με δυο πόντους έμειναν κοντά στο σκορ. Με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου το σκορ να δείχνει με 47-48.

Στην τελική ευθεία οι σκληρές άμυνες οδήγησαν σε ένα συναρπαστικό τέταρτο δεκάλεπτο με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Για τους Πέρα Κλουμπ Μπασκετμπώλ ο Ράπτης σκόραρε 7 πόντους, ο Καναβός (6) και ο Ασφής (5), ενώ για τους Απροσάρμοστους ο Ορφανίδης (13) με 4 τρίποντα , Αψερίδης (8), Σαχινίδης (4) και ο Κανδήλας άλλους δυο για την ομάδα του με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 65-75.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 20/48 (41,7%), τρίποντα 8/25 (32,0%) και βολές 11/17 (64,7%)) μάζεψαν 54 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 14 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 21 ασίστ συνολικά και 8 κλεψίματα με 14 λάθη στη διάρκεια του αγώνα .

MVP:  Αναδείχθηκε ο Γιώργος Ορφανίδης ο οποίος σημείωσε 29 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, και 1 λάθος με 27 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Νίκος Ασφής ο οποίος σημείωσε 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη με 17 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Γιάννης Αψερίδης ο οποίος σημείωσε 12 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 2 κλεψίματα και 18 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι ήταν μέχρι και το τέλος αμφίρροπο , το δείχνει και το τελικό σκορ , όμως η σκληρή άμυνα και η ευστοχία των Απροσάρμοστων τους έδωσε την νίκη.