Στο κλειστό «Γεώργιος Μελισσηνός» της Καισαριανής, το Risko (Atlas League) αντιμετώπισε τους Beaux Gosses (Division 1), για τον 2ο γύρο του Atlas Cup, με τους γηπεδούχους να επικρατούν ευκολότερα από ότι δείχνει το τελικό 66-58.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλύτερα για τα «ομορφόπαιδα», καθώς, προηγήθηκαν με 7-2, με πόντους από Σκρέμπο και Μαλανδρή. Ο Πούρος πέτυχε τους πρώτους του πόντους με τα «ασπρόμαυρα» για το 5-7 και από εκεί και έπειτα, ακολούθησε… «καταιγίδα» για τους παίκτες  του Μιχάλη Χατζηκυριάκου. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με δύο τρίποντα του Στρατηγαρέα και double-score (22-11) για την ομάδα του. 

Στη δεύτερη περίοδο, το επιμέρους 22-3 των γηπεδούχων, διευκόλυνε κι άλλο την κατάσταση υπέρ τους. Πρωταγωνιστές αυτού του διαστήματος οι Πούρος, Στρατηγαρέας, Σωτηρόπουλος και Μπονάτσος.

Όπως καταλαβαίνετε με το σκορ στο 44-14, το Β΄μέρος αποδείχθηκε διαδικαστικού χαρακτήρα. Βέβαια, οι Beaux Gosses, «μεταμορφωμένοι» εμφανώς σε κάτι πολύ καλύτερο από αυτό που παρουσίασαν στο πρώτο ημίχρονο, κέρδισαν τις εντυπώσεις με την «αντίδρασή» τους.
Σκρέμπος, Τόλιας και Αποστολόπουλος (3/3 τρίποντα) ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, εν αντίθεση με τους παίκτες του Risko που έριξαν το τέμπο τους και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να νικήσουν την τρίτη περίοδο με 21-12 και την τέταρτη με 23-10, για να διαμορφωθεί το τελικό 66-58.

MVP: Ο Παναγιώτης Στρατηγαρέας πραγματοποίησε double-double με 13 πόντους, 12 ριμπάουντ, οχτώ ασίστ και ένα κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί: Ο Σπύρος Μπονάτσος  με 13 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και δύο κλεψίματα
Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δημήτρης Τόλιας με δέκα  πόντους, οχτώ ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο και μία τάπα.

Που κρίθηκε το ματς: Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν εμφανείς. Το Risko με μόλις εφτά διαθέσιμους παίκτες, πήρε από νωρίς διψήφιο προβάδισμα και δεν «απειλήθηκε» ποτέ, παρά την κακή του παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο.