Με όπλο την εμπειρία τους, αλλά και την μεγάλη ποιότητα που διαθέτουν, οι K9 BC πέρασαν στην επόμενη φάση του Atlas Cup, επικράτησαν κόντρα στο Τρένο με 93-67.

Τρομερός ήταν ο ρυθμός του αγώνα στο ξεκίνημα του. Οι δύο ομάδες, έβρισκαν με συνέπεια τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι, χαρίζοντας μας θέαμα. Οι K9, ήταν καλύτεροι και με τους Χατζή και Καραγιάννη να βάζουν 13 και 8 πόντους, προηγήθηκαν με 28-17. Για το Τρένο, 6 έβαλε ο Σπύρου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι K9 ήταν ισοπεδωτικοί, τελειώνοντας επί της ουσίας την υπόθεση πρόκριση. Τρέχοντας ένα επιμέρους σερί 23-9, έκλεισαν το ημίχρονο στο συν 25, 51-26, με τον Μαντά να σημειώνει 8 πόντους σε εκείνο το διάστημα. Για τους τυπικά γηπεδούχους, ένα τρίποντο έβαλε ο Σπύρου.

Στην τρίτη περίοδο το ματς είχε ακόμα μεγαλύτερο και γρηγορότερο ρυθμό. Το Τρένο έβρισκε τα πατήματά του και με ρεσιτάλ στην επίθεση κατάφερε να κερδίσει το δεκάλεπτο με 26-21 με τους Σπύρου και Νικηφόρο να βάζουν από 6 πόντους. 8 έβαλε ο Νίκος Χατζής για τους K9, με το δεκάλεπτο να κλείνει στους 20, 72-52.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε τόσο υψηλά επίπεδα το ματς έγινε πιο χαλαρό με τις δύο ομάδες να δοκιμάζουν διάφορα πράγματα ενόψει της συνέχειας τόσο του πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου. Το τελικό, 93-67 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού οι Κ9 ήταν ισοπεδωτικοί.

MVP: Ξεκίνησε το κοντέρ για τον Στέφανο Καραγιάννη, ο οποίος σταμάτησε στους 22 πόντους (5/9 βολές, 7/11 δίποντα, 1/3 τρίποντα), μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλκιβιάδης Σπύρου με 24 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Παίκτης Κλειδί: Το μηχανάκι. Ο Άγγελος Μυλωνάς είχε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.