Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για τους Κλειούς Warriors που το βράδυ της Πέμπτης φιλοξενήθηκαν για το Top 16 του Atlas Cup στο Ίλιον από τους Freaks και παρότι βρέθηκαν μόλις πέντε διαθέσιμοι στην αποστολή πέρασαν σαν σίφουνας !

Οι νικητές απλοποίησαν τα πράγματα από την αρχή. Με τον Αγγελόπουλο πρωτομάστορα στον βομβαρδισμό με πέντε τρίποντα και 15 πόντους αλλά και τους Αγγελογιαννόπουλο (6) και Αρτινό (5) πήραν τα ηνία της αναμέτρησης αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους τους που έμειναν πίσω παρά την προσπάθεια του Φανουργιάκη (6), με διάφορα είκοσι πόντων (8-28) στα πρώτα δέκα λεπτά .

Συνέχισαν στο ίδιο up tempo και κατά τη δεύτερη περίοδο. Ο Αρτινός.ειχε 8 πόντους , με τον Αγγελογιαννόπουλο να σημειώνει έξι, με τους Freaks να προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ με τα τρίποντα των Χαντζή και Φελεμέγκα ( από 3) αλλά και τον Φανουργιάκη (4) δίχως όμως να μειώσουν την απόσταση. Σκορ ημιχρόνου 24-51.

Μετά την ανάπαυλα τη σκυτάλη για τους Πολεμιστές πήρε ο Κυρατσης. Με 11 δικούς του πόντους κράτησαν την διαφορά σε υψηλά επίπεδα ενώ στον αντίποδα Χαντζής με έξι και οι Λιβανός - Φανουργιάκης με πέντε έκαστος σκόραραν για τους τυπικά γηπεδούχους, με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 44-70.

Στην τελική ευθεία το παιχνίδι ήταν απόλυτα απελευθερωμένο. Ο Φελεμέγκας πήρε κι αυτός θέση στον βομβαρδισμό με 9 πόντους και τρία τρίποντα για τους Freaks την ώρα που Κυρατσης με δέκα κι Αρτινος με έξι διαμόρφωσαν το ευρύ τελικό 62-91 με την πρόκριση να είναι στα χέρια των Κλειούς Warriors!

Μvp ήταν με double figures ο Γιώργος Κυρατσης. Είχε 27 πόντους, 18 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ κι ένα λάθος. Παίκτης κλειδί στο πλάι του αναδείχθηκε ο Στάθης Αρτινός με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Καλύτερος για τους ηττημένους με double double ήταν ο Μανώλης Φανουργιάκης έχοντας 21 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Στην ποιότητα και τον φρενήρη ρυθμό των νικητών.