Φοβεροί και τρομεροί οι Απροσάρμοστοι επικράτησαν 82-38 των Bulldogs και προκρίθηκαν στις 16 καλύτερες ομάδες του Atlas Cup.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πάτησαν το… γκάζι, μετά τα πρώτα λεπτά και «χάθηκαν» από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι δεν κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί, επηρεασμένοι κι από το γεγονός ότι παρατάχθηκαν με μόλις έξι παίκτες. 

Οι Bulldogs προηγήθηκαν 7-6, αλλά από εκεί και πέρα οι Απροσάρμοστοι κυριάρχησαν πλήρως στο παρκέ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου, έκαναν επιμέρους 15-1, για να βρεθούν στο +13 (21-8) στο φινάλε της.  Οι Απροσάρμοστοι ήταν άκρως αποτελεσματικοί έξω από τα 6,75., και με τα τρίποντα των Μητράκου και Καλογερόπουλου, προηγήθηκαν 27-14! Ο δεύτερος μαζί με τον Χαρίτο ηγήθηκαν και στο επιμέρους 16-1 που ακολούθησε κι έφερε στο +28 (43-15) την ομάδα τους, η οποία είχε 7/14 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο.

Κάποιοι συνεχόμενοι πόντοι του Γιαννικόπουλου, βοήθησαν τους Bulldogs να μπουν καλά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η κούραση έκανε γρήγορα την εμφάνιση της και δεν άργησε το ματς να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Απροσάρμοστοι ανέκτησαν πλήρως τον έλεγχο κι «εκτόξευσαν» τη διαφορά στο +31 (63-32), με τον Σαχινίδη να βγαίνει, σε πολλές περιπτώσεις, μόνος με το αντίπαλο καλάθι από θέση… οφσάιντ. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα σημείωσε τους 17 από τους 24 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο. 

Player of the Game: Ο Κωνσταντίνος Κυριάκου έκανε εξαιρετική δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ, ολοκληρώνοντας το ματς με νταμπλ νταμπλ. Μέτρησε 21 πόντους με 10/15 δίποντα, 10 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 τάπες και μια ασίστ σε 29 λεπτά. Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος έκανε νταμπλ νταμπλ με 12 πόντους και 12 ασίστ, ενώ είχε και 6 ασίστ.

Παίκτης κλειδί ο Γιάννης Μητροφάνης! Ο ορισμός του παίκτη «ορχήστρα», ο οποίος ηγήθηκε χωρίς να χρειαστεί να κάνει «θόρυβο», μολονότι ήταν αυτός που βρέθηκε περισσότερη ώρα στο παρκέ. Συγκεκριμένα, είχε 9 πόντους (3/3 σουτ), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 30 λεπτά.  

Που κρίθηκε: Στις περισσότερες λύσεις και στην αποτελεσματικότητα των Απροσάρμοστων, οι οποίοι έβαλαν τα τρίποντα (7/14) στο πρώτο μέρος και στη συνέχεια, μέσα από την άμυνα τους, «χτύπησαν» στο transition. Η κούραση έπαιξε τον ρόλο της για τους Bulldogs των έξι παικτών.