Οι Chavaliers επικράτησαν 55-37 των Bandicoots και πήραν το εισιτήριο για το Top16 του Atlas Cup. 

Για ακόμα ένα παιχνίδι οι τυπικά γηπεδούχοι απέδειξαν το πόσο καλή αμυντική ομάδα είναι, πανηγυρίζοντας την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα ματς. Στη συγκεκριμένη τριάδα αγώνων είχαν παθητικό 46.3 πόντους. 

Οι Chavaliers μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν με 9-0 (5’), με τους Bandicoots να «απαντούν», δείχνοντας διάθεση να βάλουν δύσκολα στους αντιπάλους τους. Η λήξη του πρώτου δεκαλέπτου τους βρήκε στο -2 (11-13), αλλά με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ανέλαβε δράση ο Αντωνόπουλος. Ο γκαρντ των Chavaliers ηγήθηκε τους «ξεσπάσματος» της ομάδας του, καθώς σημείωσε 9 πόντους στο επιμέρους 13-1, το οποίο «εκτόξευσε» τη διαφορά στο +14 (26-12 στο 19’). 

Τα τρίποντα ήταν ένα κομμάτι του παιχνιδιού που υστέρησαν αμφότερες οι ομάδες, αλλά οι Chavaliers βρήκαν δύο μαζεμένα σε καθοριστικό σημείο στην τρίτη περίοδο. Τα εύστοχα σουτ των Γεωργικόπουλου και Αντωνόπουλου αποτέλεσαν «κομμάτι» του 11-0 που έκανε η ομάδα τους, για να προηγηθεί με 38-18 (29’).  Με τον αγώνα να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς στο 35' η διαφορά έφτασε στο +24 (48-24), οι άμυνες χαλάρωσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι επιθέσεις να βγάλουν ορισμένες όμορφες φάσεις. 

Player of the Game: Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος ηγήθηκε της προσπάθειας των Chavaliers. Ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στα «ξεσπάσματα» της ομάδας του κι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της, έχοντας 18 πόντους με 7/11 σουτ. Επίσης, μάζεψε 9 ριμπάουντ κι είχε και μια ασίστ. Από την άλλη, ο Ισίδωρος Τσουκαλάς μέτρησε 21 πόντους (9/18 δίποντα), 6 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 3 ασίστ.

Παίκτης «κλειδί» ο Βαγγέλης Λογοθέτης, η εμπειρία του οποίου «ξεχείλιζε» στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Ο ψηλός των Chavaliers κυριάρχησε στο «ζωγραφιστό», σημειώνοντας νταμπλ νταμπλ με 10 πόντους (5/9 δίποντα) και 15 ριμπάουντ. 

Που κρίθηκε: Στην εξαιρετική άμυνα των Chavaliers, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στους Bandicoots να τρέξουν (αγαπημένος τρόπος παιχνιδιού τους) και δέχθηκαν συνολικά μόλις 9 πόντους τη δεύτερη (3) και την τρίτη (6) περίοδο. Οι νικητές έβαλαν τους αντιπάλους τους στον ρυθμό που ήθελαν, έκαναν το παιχνίδι τους και πήραν άνετα τη νίκη και την πρόκριση.