Στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του Atlas Cup το απόγευμα του Σαββάτου στο Ίλιον οι Legends υποδέχτηκαν τους Κavlanta Hawks με τους δεύτερους να πραγματοποιούν μια μεστή εμφάνιση και αναλαμβάνοντας τα ηνία του παιχνιδιού από νωρίς πήραν την πρόκριση για το top-16 του θεσμού με άνεση.

Οι τύποις φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ και μετά το αρχικό 6-7 πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Με σερί 13-0 με πρωτομάστορες τους Βασιλόπουλο (9π) και Αραβανή (7) πήραν διψήφια απόσταση και παρά την προσπάθεια του Σκουλά (4π) προηγήθηκαν με 6-20 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Δεν άλλαξε το παραμικρό στη συνέχεια. Τα "Γεράκια" συνέχισαν τον καλπασμό με τους Βασιλόπουλο (10π), Κρομμύδα (8π) και Παπαδάκο (4π) φτάνοντας τη διαφορά πάνω από τους 20 πόντους, με τους αντιπάλους τους να δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τον φρενήρη ρυθμό (Σκουλάς 5π, Καλαμπούκας 4).Το σκορ στο ημίχρονο ήταν στο 17-43.

Ίδια και απαρράλαχτη η εικόνα και μετά τη διακοπή. Οι Hawks βρήκαν σκορ από τους Χαλίμο (7) και Μανώλη (6), με τον Σκουλά να σημειώνει 8 πόντους στην αντίπερα όχθη , ενώ το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 29-61.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες δοκίμασαν σχήματα παίζοντας απόλυτα ελεύθερο μπάσκετ. Οι Legends βρήκαν χώρους με τους Οικονόμου, Αρβανίτη (από 5π) και Κούβαρη (4π) δίχως όμως να καρορθώσουν να περιορίσουν την έκταση του σκορ, καθώς Αραβανής , Παπαδάκος (από 4π) και τα τρίποντα των Μητσάνη και Χαλίμου διαμόρφωσαν το τελικό 47-77 για τους Kavlanta Hawks.

Mvp : Παρότι αγωνίστηκε μόλις για ένα ημίχρονο, ο Γιάννης Βασιλόπουλος έχοντας 19 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λαθάκι.
Παίκτης-Κλειδί:  Ο Αντώνης Χαλίμος με 10 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο παραγωγικός ήταν ο αλάνθαστος Αλέξανδρος Σκουλάς σημειώνοντας 17 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Που κρίθηκε το ματς:  Οι νικητές ήταν πιο γρήγοροι και δεν αφήσαν το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης.